fbpx
Ázsia Expressz, Ördög Nóra műsorvezetésével a TV2-n

Koronavírus: Elhalasztja a TV2 az Ázsia Expresszt, új magyar sorozat érkezik Stohl András főszereplésével

Immáron hivatalos, hogy elhalasztja a koronavírus-világjárvány miatt az ázsiai utazós reality-jét a csatorna. A TV2 programigazgatója beszélt erről, megerősítve a Media1 ezzel kapcsolatos korábbi információját. Fischer Gábor egy új, saját fejlesztésű magyar sorozat előkészítését is bejelentette, valamint egy másik szériáról is említést tett.

Bár már többször rákérdeztünk, lesz-e a koronavírus-világjárvány ellenére is Ázsia Expressz (ugyanis úgy tudtuk, nem), a TV2 először egyáltalán nem, majd a múlt héten csak mellébeszélős, igencsak kétértelmű választ adott ezzel kapcsolatos kérdésünkre.

A TV2 egészen a SorozatWikin ma megjelent, alapvetően a 2019-es év értékelésével foglalkozó interjú végére tartogatta a hivatalos választ. Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója a beszélgetés során ezt mondta:

„Pár hete még úgy készültünk, hogy itt jelentjük be hivatalosan az Ázsia Expressz harmadik évadának indulását, de az élet ezt felülírta. A TV2 felelősségteljes társaságként elsődleges fontosságúnak tartja a kollégái és a produkcióban közreműködők egészségének védelmét, ezért a nemzetközi helyzetre való tekintettel későbbre halasztja az Ázsia Expressz forgatását.”

Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója
Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója

Stohl András lesz az egyik főszereplője az érkező Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című sorozatnak

A programigazgató ugyanakkor azt is mondta, hogy idén lesznek új magyar sorozataik is. A TV2 programigazgatójának szavai szerint több heti sorozat is előkészítés alatt áll. Ebből most egyet jelentette be, a még idén megérkező, saját fejlesztésű heti fikciós sorozatot, az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár címűt.

Stohl András, TV2
Stohl András, a TV2 műsorvezetője és az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár leendő egyik szereplője

Fischer Gábor elmesélte, hogy az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár alaptörténete szerint egy falusi család költözni kényszerül, méghozzá a fővárosba. A vígjátéksorozat Bödörék életét mutatja be, hogyan boldogulnak úgy, hogy előtte még a falu határát sem lépték át. A vidéki szokások integrálódnak viccesen a budapesti életbe.

A főbb szerepekben Stohl András, Stefanovics Angéla és Szirtes Ági is látható lesz.

„Számos újdonságon dolgozunk még, a 2020-as és 21-es esztendőben is érdemes lesz a TV2 Csoport csatornáit nézni” – harangozta be a programigazgató.

További hírek találhatók a Media1 hírportálon, ahol korábban beszámoltunk arról is, hogy a Jóban Rosszban forgatását fel kellett függeszteni a járványügyi veszélyhelyzet miatt, és a Mintaapák is így járt.

Borító: Az Ázsia Expressz korábbi évada. Fotó: Tv2 Sajtószoba
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások