Ázsia Expressz, Ördög Nóra műsorvezetésével a TV2-n

Koronavírus: Elhalasztja a TV2 az Ázsia Expresszt, új magyar sorozat érkezik Stohl András főszereplésével

Immáron hivatalos, hogy elhalasztja a koronavírus-világjárvány miatt az ázsiai utazós reality-jét a csatorna. A TV2 programigazgatója beszélt erről, megerősítve a Media1 ezzel kapcsolatos korábbi információját. Fischer Gábor egy új, saját fejlesztésű magyar sorozat előkészítését is bejelentette, valamint egy másik szériáról is említést tett.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Bár már többször rákérdeztünk, lesz-e a koronavírus-világjárvány ellenére is Ázsia Expressz (ugyanis úgy tudtuk, nem), a TV2 először egyáltalán nem, majd a múlt héten csak mellébeszélős, igencsak kétértelmű választ adott ezzel kapcsolatos kérdésünkre.

A TV2 egészen a SorozatWikin ma megjelent, alapvetően a 2019-es év értékelésével foglalkozó interjú végére tartogatta a hivatalos választ. Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója a beszélgetés során ezt mondta:

„Pár hete még úgy készültünk, hogy itt jelentjük be hivatalosan az Ázsia Expressz harmadik évadának indulását, de az élet ezt felülírta. A TV2 felelősségteljes társaságként elsődleges fontosságúnak tartja a kollégái és a produkcióban közreműködők egészségének védelmét, ezért a nemzetközi helyzetre való tekintettel későbbre halasztja az Ázsia Expressz forgatását.”

Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója
Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója

Stohl András lesz az egyik főszereplője az érkező Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című sorozatnak

A programigazgató ugyanakkor azt is mondta, hogy idén lesznek új magyar sorozataik is. A TV2 programigazgatójának szavai szerint több heti sorozat is előkészítés alatt áll. Ebből most egyet jelentette be, a még idén megérkező, saját fejlesztésű heti fikciós sorozatot, az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár címűt.

Stohl András, TV2
Stohl András, a TV2 műsorvezetője és az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár leendő egyik szereplője

Fischer Gábor elmesélte, hogy az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár alaptörténete szerint egy falusi család költözni kényszerül, méghozzá a fővárosba. A vígjátéksorozat Bödörék életét mutatja be, hogyan boldogulnak úgy, hogy előtte még a falu határát sem lépték át. A vidéki szokások integrálódnak viccesen a budapesti életbe.

A főbb szerepekben Stohl András, Stefanovics Angéla és Szirtes Ági is látható lesz.

„Számos újdonságon dolgozunk még, a 2020-as és 21-es esztendőben is érdemes lesz a TV2 Csoport csatornáit nézni” – harangozta be a programigazgató.

További hírek találhatók a Media1 hírportálon, ahol korábban beszámoltunk arról is, hogy a Jóban Rosszban forgatását fel kellett függeszteni a járványügyi veszélyhelyzet miatt, és a Mintaapák is így járt.

Borító: Az Ázsia Expressz korábbi évada. Fotó: Tv2 Sajtószoba
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!