fbpx
Dr. László Imre

Ismét pert vesztett az Origo

A KESMA portálja a másodfokú bírósági ítélet szerint is alaptalanul vádolta meg szexuális zaklatással László Imre orvost, a DK polgármesterjelöltjét a 2019-es önkormányzati választások során.

Jogerősen is pert nyert László Imre, a Demokratikus Koalíció Budapest XI. kerületében tavaly ősszel megválasztott polgármestere az Origo.hu-val szemben. A Fővárosi Ítélőtábla a napokban másodfokon is jóváhagyta az első fokon született bírói ítéletet. Az ítéletről az ellenzéki párt számolt be honlapján.

Az Origo a 2019 októberi önkormányzati választások előtt azt állította több cikkében is, hogy László Imre (aki a cikksorozat megjelenésekor polgármesterjelölt volt) orvosként többször is szexuálisan zaklatta az egyik beosztottját munkahelyén egy magánklinikán, valamint azt is állította az oldal, hogy dulakodásra is sor került, illetve visszaélt hatalmával.

A DK-s politikus végig tagadta a fideszes médiaholding portálján megjelent vádakat, politikai lejáratásnak nevezte azt, és most a bírósági ítélet is neki adott igazat.

Az Origónak a bírósági ítélet alapján önálló cikként közzé kell tennie, hogy valótlanságokat közölt László Imréről.

Az ügyben egyébként rendőrségi eljárás is indult az Origo és a TV2 egyes munkatársai ellen rágalmazás miatt.

További médiahírek találhatók a Media1 hírportálon, ahol ma számoltunk be arról is, hogy a DK egy másik politikusa, Gréczy Zsolt is pert nyert az egyik kormányközeli médium ellen.

Borító: Dr. László Imre. Fotó: Facebook
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások