Gréczy Zsolt, a DK országgyűlési képviselője

Pert vesztett a PestiSrácok

A Ripost után a PestiSrácokról is azt állapította meg a bíróság, hogy valótlanul vádolta zaklatással Gréczy Zsolt DK-s országgyűlési képviselőt.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Helyreigazításra kötelezte a PestiSrácok című portált a Fővárosi Törvényszék elsőfokú, nem jogerős ítélete Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció képviselőjének ügyében  – közölte a DK ma, kedden.

A DK emlékeztetett: ez a kiadvány közölte Palányi Nóra parlamenti asszisztens videóját, amelyben zaklatással vádolta Gréczy Zsoltot.

Az ítélet szerint a PestiSrácok valótlanul állította, hogy a DK politikusa egyoldalú üzenetekkel bombázta Palányit, valótlanul állította továbbá, hogy az üzenetek bármiféle szexuális tartalmat hordoztak.

A tanúként meghallgatott Palányi Nóra többször ellentmondásokba keveredett, szavahihetősége a tárgyalás során többször is megkérdőjeleződött. A videóban tett, zaklatásra vonatkozó állításait semmilyen módon nem tudta bizonyítani – írta a DK, amely lakájmédiaként emlegette a PestiSrácokat az ítélet kapcsán.

Gréczy Zsoltot egyébként a tárgyaláson a Czeglédy Ügyvédi Iroda képviselte.

Gréczyt a Ripost is zaklatással vádolta meg egy másik személlyel összefüggésben. A Ripost január végén ugyancsak elvesztette első fokon az ellene indított sajtópert.

További médiahírek találhatók a Media1.hu portálon, ahol ma számoltunk be egy másik DK-s politikus, László Imre ugyancsak megnyert sajtóperéről is, amit az Origo ellen indított.

Borító: Gréczy Zsolt, a DK politikusa. Fotó: DK

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

mese

A Koronavírus (tündérmese)

Nem is oly réges-régen, a mái világban, amikor a Halál szívében nem sok irgalom lakozék, az Óperenciás tengeren túl és innen, földön és vízen, volt egyszer egy világ, a világban házak, a házakban emberek…