fbpx
Gréczy Zsolt, a DK országgyűlési képviselője

Pert vesztett a PestiSrácok

A Ripost után a PestiSrácokról is azt állapította meg a bíróság, hogy valótlanul vádolta zaklatással Gréczy Zsolt DK-s országgyűlési képviselőt.

Helyreigazításra kötelezte a PestiSrácok című portált a Fővárosi Törvényszék elsőfokú, nem jogerős ítélete Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció képviselőjének ügyében  – közölte a DK ma, kedden.

A DK emlékeztetett: ez a kiadvány közölte Palányi Nóra parlamenti asszisztens videóját, amelyben zaklatással vádolta Gréczy Zsoltot.

Az ítélet szerint a PestiSrácok valótlanul állította, hogy a DK politikusa egyoldalú üzenetekkel bombázta Palányit, valótlanul állította továbbá, hogy az üzenetek bármiféle szexuális tartalmat hordoztak.

A tanúként meghallgatott Palányi Nóra többször ellentmondásokba keveredett, szavahihetősége a tárgyalás során többször is megkérdőjeleződött. A videóban tett, zaklatásra vonatkozó állításait semmilyen módon nem tudta bizonyítani – írta a DK, amely lakájmédiaként emlegette a PestiSrácokat az ítélet kapcsán.

Gréczy Zsoltot egyébként a tárgyaláson a Czeglédy Ügyvédi Iroda képviselte.

Gréczyt a Ripost is zaklatással vádolta meg egy másik személlyel összefüggésben. A Ripost január végén ugyancsak elvesztette első fokon az ellene indított sajtópert.

További médiahírek találhatók a Media1.hu portálon, ahol ma számoltunk be egy másik DK-s politikus, László Imre ugyancsak megnyert sajtóperéről is, amit az Origo ellen indított.

Borító: Gréczy Zsolt, a DK politikusa. Fotó: DK
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások