fbpx

Szereplőket toboroz az RTL Klub és a TV2

Hat olyan tévéműsort is találtunk, ahová játékosok jelentkezését várja jelenleg a két vezető kereskedelmi csatorna. Túlélőshowba, tehetségkutatóba, vidéki társkereső reality-be, pénzügyi műsorba, főzőshowba is jelentkezhetnek azok, akik a fődíjért és a hírnév kedvéért szeretnék viszontlátni magukat a tévéképernyőkön.

Egyszerre több műsorába is szereplőket (játékosokat) toboroz jelenleg az RTL Klub és a TV2. Ezeket gyűjtötte össze a Media1.

Házasodna a gazda

A napokban is találkoztunk az RTL Klubon a Házasodna a gazda várhatóan idén képernyőre kerülő új évadának felhívásaival. A dokureality-ben gazdálkodó életmódot folytató, vidéki, egyedülálló nők és férfiak kereshetik a szerelmet, akik lehetőséget kapnak rá, hogy országos „társkereső hirdetést” adjanak fel a tévében. A Házasodna a gazda következő évadába történő jelentkezés részleteiről ITT írunk, jelentkezni IDE KATTINTVA lehet.

RTL Klub Házasodna a gazda

Házasodna a gazda, RTL Klub
Jelenet az RTL Klub Házasodna a gazda című műsorából. Fotó: RTL Klub, sajtószoba

Cápák között

Még néhány hétig jelentkezni lehet az RTL-es Cápák között második évadába. Itt a szerencsés játékosok, csakúgy mint tavaly az első évadban, startup cégeikkel többmilliós befektetéseket szerezhetnek valódi tőkebefektetőktől.

Akiknek ez nem jön össze és csupán a műsorba kerülnek be, azoknak is jó lehetőség, hogy a tévé nyilvánossága előtt mutathatják be vállalkozási ötleteiket. Jelentkezni a műsorba IDE kattintva lehet.

Az RTL Klub Cápák Között c. műsorának cápái
Az RTL Klub Cápák Között című műsorának cápái

Survivor

Ha valaki más típusú kalandra vágyik, jelentkezhet a Survivor című túlélő showba is. Az RTL Klub reality-jében civil versenyzők közismert hírességekkel mérik majd össze az erejüket. Olyanok jelentkezését várják, akik hisznek magukban, nem rettennek vissza a kihívásoktól és le akarják győzni híres vetélytársaikat. A műsorvezető, aki idén az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatból megismert Joe lesz, nem kíméli majd sem a civil játékosokat, sem pedig a hírességeket.

A játékosoknak meg kell majd küzdeniük az éghajlat kihívásaival, a szigeten való nomád élettel, az éhezés, az élővilág okozta nehézségekkel és az ezekből adódó fizikai és lelki megpróbáltatásokkal. A fődíj 20 millió forint, jelentkezni IDE kattintva lehet.

A Survivor korábbi adásának egyik jelenete.
A Survivor korábbi adásának egyik jelenete. Fotó: RTL Klub sajtószoba

X-Faktor

Már az X-Faktor 9. évadának novemberi adásában meghirdette az RTL Klub, hogy várja a zenei tehetségek jelentkezését az X-Faktor következő, 2020-ban képernyőre kerülő 10. évadba. A jelentkezést az RTL Klub honlapján alapján még nem zárták le. A jelentkezés egyik fontos feltétele, hogy az illető felvegyen magáról egy 1 perces videót éneklés közben, valamint mondjon magáról pár szót, majd ezt a videót elküldje a csatorna castingcsapata számára.

A jelentkezés részleteiről itt írtunk korábban, a castinghoz az űrlap jelenleg is elérhető a produkció honlapján. 2019-ben a fődíjat megnyerő Ruszó Tibi egyébként 12 millió forintos fődíjjal lett gazdagabb, de emellett legalább ilyen fontos, hogy a fiatal énekes a showban elért országos sikere óta számos fellépésre kapott felkérést.

Az X Faktor győztese, Ruszó Tibi 2019. december 14-én, a fináléban
Az X Faktor győztese, Ruszó Tibi 2019. december 14-én, a fináléban

Séfek séfe

A TV2 honlapján bukkantunk rá a Séfek séfe felhívására. Ebben olyanokat keres a csatorna, akiknek a főzés az élete.  A gasztro-tehetségkutató fődíjasa 10 millió forintot kaphat az új évadban.

Séfek Séfe (TV2) zsűri
A Séfek Séfe (TV2) zsűrije, Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes sztárszakácsok a korábbi évadban

Sztárban sztár leszek

Ugyancsak rábukkantunk a TV2 weboldalán a Sztárban sztár leszek című tehetségkutató következő évadába toborzó felhívásra. Olyan 18 év feletti játékosokat várnak, akik úgy érzik, képesek mások bőrébe bújni, és utánozni őket a színpadon.

A TV2 Sztárban sztár leszek című műsorának zsűrije
A TV2 Sztárban sztár leszek című műsorának zsűrije 2019-ben

További tévés hírek és cikkek találhatók a Media1 tv rovatában.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások