Szereplőket toboroz az RTL Klub és a TV2

Hat olyan tévéműsort is találtunk, ahová játékosok jelentkezését várja jelenleg a két vezető kereskedelmi csatorna. Túlélőshowba, tehetségkutatóba, vidéki társkereső reality-be, pénzügyi műsorba, főzőshowba is jelentkezhetnek azok, akik a fődíjért és a hírnév kedvéért szeretnék viszontlátni magukat a tévéképernyőkön.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Egyszerre több műsorába is szereplőket (játékosokat) toboroz jelenleg az RTL Klub és a TV2. Ezeket gyűjtötte össze a Media1.

Házasodna a gazda

A napokban is találkoztunk az RTL Klubon a Házasodna a gazda várhatóan idén képernyőre kerülő új évadának felhívásaival. A dokureality-ben gazdálkodó életmódot folytató, vidéki, egyedülálló nők és férfiak kereshetik a szerelmet, akik lehetőséget kapnak rá, hogy országos „társkereső hirdetést” adjanak fel a tévében. A Házasodna a gazda következő évadába történő jelentkezés részleteiről ITT írunk, jelentkezni IDE KATTINTVA lehet.

RTL Klub Házasodna a gazda

Házasodna a gazda, RTL Klub
Jelenet az RTL Klub Házasodna a gazda című műsorából. Fotó: RTL Klub, sajtószoba

Cápák között

Még néhány hétig jelentkezni lehet az RTL-es Cápák között második évadába. Itt a szerencsés játékosok, csakúgy mint tavaly az első évadban, startup cégeikkel többmilliós befektetéseket szerezhetnek valódi tőkebefektetőktől.

Akiknek ez nem jön össze és csupán a műsorba kerülnek be, azoknak is jó lehetőség, hogy a tévé nyilvánossága előtt mutathatják be vállalkozási ötleteiket. Jelentkezni a műsorba IDE kattintva lehet.

Az RTL Klub Cápák Között c. műsorának cápái
Az RTL Klub Cápák Között című műsorának cápái

Survivor

Ha valaki más típusú kalandra vágyik, jelentkezhet a Survivor című túlélő showba is. Az RTL Klub reality-jében civil versenyzők közismert hírességekkel mérik majd össze az erejüket. Olyanok jelentkezését várják, akik hisznek magukban, nem rettennek vissza a kihívásoktól és le akarják győzni híres vetélytársaikat. A műsorvezető, aki idén az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatból megismert Joe lesz, nem kíméli majd sem a civil játékosokat, sem pedig a hírességeket.

A játékosoknak meg kell majd küzdeniük az éghajlat kihívásaival, a szigeten való nomád élettel, az éhezés, az élővilág okozta nehézségekkel és az ezekből adódó fizikai és lelki megpróbáltatásokkal. A fődíj 20 millió forint, jelentkezni IDE kattintva lehet.

A Survivor korábbi adásának egyik jelenete.
A Survivor korábbi adásának egyik jelenete. Fotó: RTL Klub sajtószoba

X-Faktor

Már az X-Faktor 9. évadának novemberi adásában meghirdette az RTL Klub, hogy várja a zenei tehetségek jelentkezését az X-Faktor következő, 2020-ban képernyőre kerülő 10. évadba. A jelentkezést az RTL Klub honlapján alapján még nem zárták le. A jelentkezés egyik fontos feltétele, hogy az illető felvegyen magáról egy 1 perces videót éneklés közben, valamint mondjon magáról pár szót, majd ezt a videót elküldje a csatorna castingcsapata számára.

A jelentkezés részleteiről itt írtunk korábban, a castinghoz az űrlap jelenleg is elérhető a produkció honlapján. 2019-ben a fődíjat megnyerő Ruszó Tibi egyébként 12 millió forintos fődíjjal lett gazdagabb, de emellett legalább ilyen fontos, hogy a fiatal énekes a showban elért országos sikere óta számos fellépésre kapott felkérést.

Az X Faktor győztese, Ruszó Tibi 2019. december 14-én, a fináléban
Az X Faktor győztese, Ruszó Tibi 2019. december 14-én, a fináléban

Séfek séfe

A TV2 honlapján bukkantunk rá a Séfek séfe felhívására. Ebben olyanokat keres a csatorna, akiknek a főzés az élete.  A gasztro-tehetségkutató fődíjasa 10 millió forintot kaphat az új évadban.

Séfek Séfe (TV2) zsűri
A Séfek Séfe (TV2) zsűrije, Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes sztárszakácsok a korábbi évadban

Sztárban sztár leszek

Ugyancsak rábukkantunk a TV2 weboldalán a Sztárban sztár leszek című tehetségkutató következő évadába toborzó felhívásra. Olyan 18 év feletti játékosokat várnak, akik úgy érzik, képesek mások bőrébe bújni, és utánozni őket a színpadon.

A TV2 Sztárban sztár leszek című műsorának zsűrije
A TV2 Sztárban sztár leszek című műsorának zsűrije 2019-ben

További tévés hírek és cikkek találhatók a Media1 tv rovatában.

Szóljon hozzá!

Kovács Angel Marianna újságíró otthona és a postahivatal a ház aljában, amit a HírTV nem mutatott meg

A HírTV valótlan tartalmú riportot közölt arról, hogy a 24.hu egyik újságírója egy postahivatalban lakik

Folytatódik a Varga Zoltán, a Central Médiacsoport tulajdonosa ellen hetek óta tartó országos médiaháború, amibe most már a KESMA tévécsatornája egy 24.hu-s újságírót is belekevert, miközben a Hír Televízió az újságíró lakcímét a hatályos adatvédelmi törvény ellenére jogosulatlanul nyilvánosságra hozta, és úgy csinált, mintha lehetséges lenne, hogy egy újságíró egy postahivatalban lakjon.

Marsi Anikó és Gönczi Gábor a TV2 Tények Stúdiójában

Megbünteti a Médiatanács a TV2 Tények Plusz című műsorát, de az M1 Híradót és a HírTV Bayer Showját nem

Közel 1 millió forintot kell befizetnie a TV2-nek, amiért hírnek álcázta a fideszes médiaholdinghoz tartozó Bors kereskedelmi információját. A HírTV-s Bayer Show esetében ezúttal sem állapított meg jogsértést a testület a nőkre vonatkozó megjegyzés miatt, és az M1 Híradó az ARD-vel kapcsolatos műsorrészletét sem tartja aggályosnak a testület, amely egyébként visszaengedi az éterbe az általa már többször elnémított Vörösmarty Rádiót, és elkészült egy olyan kutatással, ami alapján állítólag a közmédia volt a koronavírus-helyzet nagy nyertese.