X-Faktor nagyválogató második nap 2019. június 15-én

Elindult a toborzás a 2020-as X-Faktorra

Máris várja az RTL Klub a jelentkezőket a tehetségkutató jövő évi adásába.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Néhány napja a Budapesten megrendezett Big Picture tévés konferencián, az RTL Klub jövő évi néhány műsortervének ismertetésekor jelentette be Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese, hogy 2020-ban is lesz X-Faktor, méghozzá immáron a 10. évaddal jelentkezik a zenés tehetségkutató show. (Sőt Magyarországon elsőként látható lesz egy másik zenei tehetségkutató, A maszkos énekes is.)

Előbbivel, azaz az X-Faktorral kapcsolatban sokakat érdekelhet, hogy néhány napja máris elindult a toborzás a jövő évi évadba, vagyis máris lehet jelentkezni a műsorba.

A jelentkezéshez csak annyit kell tennie a dalos kedvűeknek, hogy felvesznek egy 1 perces videót énekelés közben, valamint mondanak magukról pár mondatot, majd ezt el kell küldeniük Viberen vagy WhatsAppon a +36 30 195-95-95 telefonszámra. Aki szeretne, választhatja az ide kattintva megnyíló internetes címen lévő űrlapot is, ahol a jelentkezésnek azonban ugyancsak feltétele az 1 perces éneklős videó feltöltése.

Emellett elfogad az RTL Klub jelentkezést az Instagram közösségi médiás oldalon is, ebben az esetben az X-Faktor Instájára egy közvetlen üzenetben (Direct message) 15 másodperces éneklést kell küldeni.

További tévés hírekért érdemes folyamatosan figyelni a Media1 tv rovatát.

Borító: Az X-Faktor 9. évadának nagyválogatójának második napja 2019. június 15-én. Fotó: RTL Klub Sajtószoba

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!