fbpx
ÉNB Joe, az RTL Klub Survivor című műsorának leendő műsorvezetője

Bejelentette az RTL Klub a Survivor műsorvezetőjét

Egyúttal a tévétársaság elkezdte a reality játékosainak toborzását.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Az RTL Klub pénteken bejelentette, hogy már lehet jelentkezni a Survivor című műsorának legújabb évadába. A reality-ben civil versenyzők közismert hírességekkel mérik majd össze az erejüket.

A Survivor idei évada számos újdonságot kínál majd a túlélőshow kedvelőinek. Nem csupán az új csapatfelállás lesz az egyetlen változás az idei szériában.

Ilyen újdonság, hogy a túlélőshow műsorvezetője az Éjjel-Nappal Budapest nézői által már ismert Joe lesz, aki azt ígéri, hogy senkivel sem fog kesztyűs kézzel bánni.

A versenyzők a műsor oldalán már most jelentkezhetnek, hogy kipróbálják kitartásukat, teherbíró képességüket, taktikai tudásukat. Olyanok jelentkezését várják, akik hisznek magukban, nem rettennek vissza a kihívásoktól és le akarják győzni híres vetélytársaikat. Joe ugyanis nem kíméli majd sem a civil játékosokat, sem pedig a hírességeket, és mindenkinek meg kell majd küzdenie az éghajlat kihívásaival, a szigeten való nomád élettel, az éhezés, az élővilág okozta nehézségekkel és az ezekből adódó fizikai és lelki megpróbáltatásokkal.

A 20 millió forintos fődíjért folyó küzdelembe a műsor weboldalán, a https://rtl.hu/rtlklub/survivor/jelentkezz címen lehet jelentkezni.

További médiahírek olvashatók a Media1-en!

Borító: ÉNB Joe, az RTL Klub Survivor című műsorának leendő műsorvezetője. Fotó: RTL Magyarország
Szóljon hozzá!