ÉNB Joe, az RTL Klub Survivor című műsorának leendő műsorvezetője

Bejelentette az RTL Klub a Survivor műsorvezetőjét

Egyúttal a tévétársaság elkezdte a reality játékosainak toborzását.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Az RTL Klub pénteken bejelentette, hogy már lehet jelentkezni a Survivor című műsorának legújabb évadába. A reality-ben civil versenyzők közismert hírességekkel mérik majd össze az erejüket.

A Survivor idei évada számos újdonságot kínál majd a túlélőshow kedvelőinek. Nem csupán az új csapatfelállás lesz az egyetlen változás az idei szériában.

Ilyen újdonság, hogy a túlélőshow műsorvezetője az Éjjel-Nappal Budapest nézői által már ismert Joe lesz, aki azt ígéri, hogy senkivel sem fog kesztyűs kézzel bánni.

A versenyzők a műsor oldalán már most jelentkezhetnek, hogy kipróbálják kitartásukat, teherbíró képességüket, taktikai tudásukat. Olyanok jelentkezését várják, akik hisznek magukban, nem rettennek vissza a kihívásoktól és le akarják győzni híres vetélytársaikat. Joe ugyanis nem kíméli majd sem a civil játékosokat, sem pedig a hírességeket, és mindenkinek meg kell majd küzdenie az éghajlat kihívásaival, a szigeten való nomád élettel, az éhezés, az élővilág okozta nehézségekkel és az ezekből adódó fizikai és lelki megpróbáltatásokkal.

A 20 millió forintos fődíjért folyó küzdelembe a műsor weboldalán, a https://rtl.hu/rtlklub/survivor/jelentkezz címen lehet jelentkezni.

További médiahírek olvashatók a Media1-en!

Borító: ÉNB Joe, az RTL Klub Survivor című műsorának leendő műsorvezetője. Fotó: RTL Magyarország

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Karas Monika, az NMHH elnöke néhány nappal ezelőtt

A Karas Monika vezette médiahatóság a NAIH félrevezetésével leplezné törvénytelenségét

Az információszabadságról szóló törvény teljesen egyértelmű szövege ellenére a Péterfalvi Attila elnökölte Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság hagyta magát megtéveszteni és asszisztált ahhoz a törvénytelenségsorozathoz, ami a médiahatóságnál zajlik. A NAIH először az időt húzta, majd törvénybe ütköző határozattal söpörte le az NMHH-ra vonatkozó panaszokat az asztaláról.

Előbb érkezik az Álarcos énekes, az RTL Klub idei nagy újdonsága

Nem a sokak által várt őszi időszakban, hanem már jóval előbb képernyőre kerülhet a The Masked Singer (A maszkos énekes) címmel is emlegetett nagyszabású produkció, ahol inkognitójukat megőrizve énekel 12 híresség. Kiderült az is, hogy Budapesten veszik fel a szlovák és a cseh változatot is.