ÉNB Joe, az RTL Klub Survivor című műsorának leendő műsorvezetője

Bejelentette az RTL Klub a Survivor műsorvezetőjét

Egyúttal a tévétársaság elkezdte a reality játékosainak toborzását.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az RTL Klub pénteken bejelentette, hogy már lehet jelentkezni a Survivor című műsorának legújabb évadába. A reality-ben civil versenyzők közismert hírességekkel mérik majd össze az erejüket.

A Survivor idei évada számos újdonságot kínál majd a túlélőshow kedvelőinek. Nem csupán az új csapatfelállás lesz az egyetlen változás az idei szériában.

Ilyen újdonság, hogy a túlélőshow műsorvezetője az Éjjel-Nappal Budapest nézői által már ismert Joe lesz, aki azt ígéri, hogy senkivel sem fog kesztyűs kézzel bánni.

A versenyzők a műsor oldalán már most jelentkezhetnek, hogy kipróbálják kitartásukat, teherbíró képességüket, taktikai tudásukat. Olyanok jelentkezését várják, akik hisznek magukban, nem rettennek vissza a kihívásoktól és le akarják győzni híres vetélytársaikat. Joe ugyanis nem kíméli majd sem a civil játékosokat, sem pedig a hírességeket, és mindenkinek meg kell majd küzdenie az éghajlat kihívásaival, a szigeten való nomád élettel, az éhezés, az élővilág okozta nehézségekkel és az ezekből adódó fizikai és lelki megpróbáltatásokkal.

A 20 millió forintos fődíjért folyó küzdelembe a műsor weboldalán, a https://rtl.hu/rtlklub/survivor/jelentkezz címen lehet jelentkezni.

További médiahírek olvashatók a Media1-en!

Borító: ÉNB Joe, az RTL Klub Survivor című műsorának leendő műsorvezetője. Fotó: RTL Magyarország

Szóljon hozzá!