fbpx
RTL Klub Házasodna a gazda

Újra lesz Házasodna a gazda az RTL Klubon

Az RTL Klub már kezdi is a földművelésből, borászatból, állattartásból, erdő-, hal- vagy biogazdálkodásból élnek, önálló egzisztenciával rendelkeznek, keményen dolgoznak és szeretnének párt találni maguknak.

Jövőre ismét elindítja a Házasodna a gazda című társkereső műsorát az RTL Klub.

A Házasodna a gazda című dokureality-ben gazdálkodó életmódot folytató, vidéki, egyedülálló nők és férfiak kereshetik a szerelmet 2020-ban, akik lehetőséget kapnak rá, hogy országos „társkereső hirdetést” adjanak fel a tévében.

A jelentkezésre buzdító felhívás december 7-től lesz látható a tévéképernyőn. A műsor – ahogy az előző két évadban is – jövőre sem díszletek között zajlik, hanem a gazdák világában, ahol a ház, a kert, az állatok és a föld van a középpontban. Így a Házasodna a gazda nem egy hagyományos párkereső műsor, mert a társkeresés mellett azt is bemutatja, hogy milyen miliője és romantikája van a vidéki életnek, ennek pedig fontos része az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból.

A műsor második évadában, 2019-ben, egy nő és négy férfi kereste a társát. A nézők a vidéki életbe való betekintés mellett nyomon követhették a gazdák társkeresését is, melynek végén volt olyan gazda, aki úgy döntött, adáson kívül is megpróbálja a kapcsolatot választottjával.

A műsorba december 7-től, holnaptól az alábbi internetes címen várják a jelentkezéseket: www.rtl.hu/gazda

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások