fbpx
Az RTL Klub Cápák Között c. műsorának cápái

Már toborozza a Cápák Között játékosait az RTL Klub

Hamarosan érkezik a hazánkban idén debütált nagy sikerű üzleti műsor következő évada, ahol vállalkozási ötletekhez lehet milliókat szerezni befektetőktől.

Idén volt először képernyőn az RTL Klubon a Máté Krisztina cége által gyártott Cápák Között című startup műsor, ahol a résztvevő játékosok üzleti ötleteikre kaphatnak milliós befektetéseket azoktól az üzletemberektől, akik vállalták, hogy a saját pénzüket kockára teszik egy sikeres, megtérülő befektetés reményében. A műsor első évada február 18-tól 9 héten át, április 22-ig volt képernyőn, műsorvezetője Lilu volt.

Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese néhány hete a Big Picture televíziós konferencián Budapesten már említést tett róla, hogy a jövő évben visszahozza az RTL Klub a „Cápákat”, most pedig a legújabb fejlemény már az, hogy a kereskedelmi csatornán a Media1 már találkozott is az első promókkal, amelyekkel játékosokat toboroznak a műsorba. A toborzóvideók az RTL Klub honlapján is megjelentek.

A videókban egyébként szinte az összes idei „Cápa” (befektető) szerepel, akik az első évadban is láthatók voltak. Balogh Levente (Szentkirályi Ásványvíz), Balogh Péter (az NNG/iGO társalapítója, illetve az angyalbefektető csapat, a Baconsult Kft. ügyvezetője), Fehér Gyula (a Ustream alapítója), és Moldován András (a Mangal Ilona Sertéshízlalda Kft. tulajdonosa és igazgatója, egyben a Jack’s Burger étteremlánc és egy szoftverfejlesztő cég, az Animalsoft Kft. tulajdonosa.) keresik a leendő befektetési célpontjaikat a videókban, érdekes viszont, hogy az első évad egyetlen női befektetője, Apró Anna nem szerepel a videókban. (Frissítés: Az RTL azonban időközben jelezte, hogy Apró Anna is tagja lesz a Cápák csapatának.)

A Cápák Között a magyarországi változatot megelőzően már 38 országban futott. A műsor eredeti változata Japánban indult. Mielőtt a Cápák Között hazai adaptációja képernyőre került volna, Máté Krisztina, a műsor producere azt nyilatkozta, hogy a műsor a briteknél már a 16. évadánál tart, hála a BBC-nek, és már 160 ötlet kapott befektetést a műsor segítségével. A magyar terveket illetően akkor azt mondták, egyelőre megnézik az első évad sikerét, attól függ a folytatás.

Az RTL Klub egyébként egy másik műsorába, az X-Faktor tehetségkutató jövő évi, 10. évadába is megkezdte nemrég a szereplők toborzását .

A Cápák Között című műsorba IDE KATTINTVA lehet jelentkezni.

Borító: Az RTL Klub Cápák Között c. műsorának cápái a 2019-es, első évadban.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások