fbpx
Gáll Csongor, a HírTV Informátor című műsorának volt műsorvezetője a Napi.hu munkatársaként

A Napi.hu-hoz igazolt a HírTV Informátor című műsorának házigazgazdája

Gáll Csongor, a kormánypárti tévécsatorna az ellenzék lejáratásával foglalkozó műsorának volt képernyőse is bekerült az alig pár hét leforgása alatt teljes személycserén átesett Napi.hu új stábjába – értesült a Media1.

Gáll Csongor pár hete eltűnt a félezer médiumot néhány évvel ezelőtt maga alá gyűrő kormánypárti médiaholdinghoz (Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány / KESMA / Mediaworks) tartozó HírTV képernyőjéről, ahol az ellenzéki politikusokat utcákon át üldöző Informátor című műsornak volt az arca.

Mint megtudtuk, ezentúl Gáll Csongor a Napi.hu-n látható, ugyanis ő lett a videóért, podcastokért felelős új munkatárs az Indamedia alig pár hét alatt teljesen lecserélt stábjában.

Jól érzékelteti a korábban még politikailag középen állónak nevezhető portálnál zajló drasztikus irányváltást, hogy a podcastokat a személyi állomány teljes lecserélését megelőzően még egy elismert és díjazott újságíró, Szabó M. István készítette – őt váltotta most fel egy olyan személy Gáll Csongor személyében, aki 2018-ban egy EchoTV-s tudósítása során nem tudta megkülönböztetni a magyar Himnuszt a Szózattól.

A napi.hu-nál a főszerkesztő, Domokos László eltávolítása után történt tömeges távozásokról és elbocsátásokról és az új munkatársról itt olvashatnak.

Visszatért az Indamediához a viharos körülmények között távozni kényszerülő Torkos Matild fia és más változás is történt az Index és a Napi.hu tulajdonosánál

Van új impresszum: teljes a sorcsere a Napi.hu-nál

A NER-ből igazolt kommunikációs vezetőt a Veszprémi Főegyházmegye

Új vezető érkezett a Jazzy és a Klasszik Rádióhoz

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is és kérheti híreinket már Telegramra is.

Borító: Gáll Csongor, a HírTV Informátor című műsorának volt műsorvezetője a Napi.hu podcastjának munkatársaként. Fotó: adáskép / YouTube
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások