fbpx
Auto Build magazin

A Totalcar néhány hete távozó főszerkesztője veszi át az Auto Bild Magyarország főszerkesztői feladatait

Bittó Ákos, a Totalcar néhány hete távozó őszerkesztője lesz a Ringier Hungary-hoz tartozó Auto Bild Magyarország magazin főszerkesztője – tudta meg a Media1. Bittó Ákoshoz emellett a blikk.hu-hoz kapcsolódó autós témájú tartalomfejlesztés is tartozik majd.

Bittó Ákos január közepétől veszi át az Auto Bild Magyarország magazin főszerkesztői feladatait attól a Molnár Józseftől, aki az elmúlt kilenc évben vezette a lapot.

Az új főszerkesztő a totalcar.hu online autós magazin főszerkesztői székéből érkezik az Auto Bild magazin élére. Tavaly decemberben derült ki, hogy Bittó Ákos távozik a Totalcartól, ahol három hónapot töltött. Az Indamedia autós portálja eltöltött a médiaszakember a Blikknél volt főszerkesztő-helyettes.

Megtudtuk azt is, hogy Bittó Ákos az Auto Bild print kiadvány menedzselése mellett a blikk.hu autós-motoros tartalomkínálatának fejlesztésével is foglalkozik majd.

Az Auto Bild Magyarország magazin főszerkesztői feladatainak elfogadásával Bittó Ákos ahhoz a Ringier Hungary médiavállalathoz kerül vissza, ahol az Indamedia autós lapja előtt volt, hiszen a Blikk és az Auto Bild Magyarország is a Ringier portfóliójába tartozik.

Bittó Ákos, az Auto Bild Magyarország magazin főszerkesztője.
Bittó Ákos, az Auto Bild Magyarország magazin főszerkesztője. Forrás: Ringier

Autós vonalon erősít a Ringier

A Ringier Hungary megállapodást kötött a német Auto Bild médiamárka licenctulajdonosával az autobild.de digitális magazin exkluzív, minőségi tartalmainak hazai online felhasználásáról, kiadásáról. Ennek köszönhetően tehát mind az Auto Bild, mind a blikk.hu márka tovább erősíti digitális tartalomkínálatát az autós-motoros tematikában.

„A kiadó jelenlegi és korábbi menedzsmentje nevében is szeretném megköszönni Molnár Józsi lelkes és állhatatos munkáját, amellyel az elmúlt évtizedekben menedzselte és fejlesztette az Auto Bild magazin hazai kiadását, gyakorlatilag szakemberként is eggyé válva a márkával. Kívánunk neki sok sikert az élet minden területén! Egyúttal köszöntöm Bittó Ákost új feladatkörében. Tapasztalatára nem csak az Auto Bild, de a blikk.hu autós rovatának fejlesztése kapcsán is számítunk” – mondta el a változásokról Kovács Tibor, a Ringier Hungary ügyvezető igazgatója.

Nagy változások a Totalcarnál

Az Indamediához tartozó Totalcarnál egy ideje óriási személyi változások zajlanak, amiről ide kattintva olvashatnak. Nemrég például fél évvel kinevezése után az ügyvezető, Varga Endre is távozott a portál kiadójának éléről, és az Indamedia más feladatokat bízott rá.

Fél évvel kinevezése után máris távozott Varga Endre, a Totalcar ügyvezető igazgatója az autós lap kiadójának éléről – dühös kommunikáció az Indamediától (Frissített)

 

Balogh Judit visszatér az ATV képernyőjére

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások