fbpx
Balogh Judit, az ATV visszatérő riportere, a Heti Napló új munkatársa

Balogh Judit visszatér az ATV képernyőjére, de marad a Szeged TV-nél is

Az ATV egykori munkatársa az elmúlt években a Csongrád-Csanád vármegyében működő Szeged TV hírigazgatójaként és Téma című műsorának műsorvezetőjeként tevékenykedett, de mostantól újra az ATV képernyőjén lesz látható, méghozzá a csatorna egyik topnézettségű műsorában, a Heti Naplóban.

Néhány hete a Media1 már megírta, hogy Balogh Judit távozik a Szeged TV hírigazgatói posztjáról és minden bizonnyal a Heti Naplóban visszatér az ATV-hez, de akkor a csatorna ezt még nem erősítette meg érdeklődésünkre, erre egészen néhány perccel ezelőttig kellett várni. Az ismert újságírónő 2019 őszén hagyta el az ATV-t és 2020-ban lett a Szeged TV hírigazgatója, ahol az általa elindított Téma című műsor műsorvezőjeként jelentős közéleti vendégekkel készített interjút – onnan tér most vissza az ATV-hez, de műsorvezetőként a Szeged TV adásában is látható lesz.

Ma este a Heti Napló Sváby Andrással című műsor riportereként már látható is lesz a kemény kérdéseiről ismert televíziós.

Balogh Judit azt mondta, örül, hogy az ATV zászlóshajó műsoránál lesz látható ezentúl, és belpolitikai anyagokat készthet.

„Nagy megtiszteltetés visszatérni az ATV-hez, főképp egy olyan presztízs műsorhoz, mint a Heti Napló Sváby Andrással. Itt továbbra is elsősorban politikai témákkal foglalkozom majd; ez az, amit igazán szeretek. Mivel a csatorna legtöbb hírműsorának voltam már korábban műsorvezetője, így külön öröm, hogy ismét »találkozhatok« a nézőkkel, sőt közvetlenül beszélhetünk is a Heti Napló Fórumban vasárnaponként. Az ATV nekem olyan, mintha hazajönnék, úgyhogy nagy örömmel várom a közös munkát!” – mondta Balogh Judit.

Sváby András is örömmel fogadta az egykori ATV-s kollégája visszatérését.

Sváby András, az ATV Heti Napló című műsorának műsorvezetője
Sváby András, az ATV Heti Napló című műsorának műsorvezetője

„Judit valóban hazajött. Boldog vagyok, hogy a Heti Napló csapat tagja lett. Vérbeli tévésnek tartom és külön öröm, hogy a politikai-közéleti riportokat viszi majd a szerkesztőségen belül. Ez a szakterülete, alapos, kérlelhetetlen és profi. A hosszabb adásidő, a nézettség vonatkozásában is azonnal várakozásokon felül teljesített a Heti Napló, mely már az első hosszabb adással a toplisták tetejére került” – nyilatkozta Sváby András

A Heti Napló idén januártól jelentkezik meghosszabbított műsoridővel: vasárnap este 19:00 és 20:50 között várja a nézőket.

Balogh Judit neve onnan is ismerős lehet, hogy amikor tavaly a Fidesz-KDNP kormány kitalálta, hogy a megyéket vármegyékre kell átnevezni, a kormánybiztosokat pedig főispánokra, a műsorvezető tréfásan a Szeged TV-ben Csongrád-Csanád vármegye nézőitől búcsúzott el.

Megszólalt a Szeged TV műsorvezetője, aki Csongrád-Csanád „vármegyéből” köszönt el a nézőktől

A Heti Napló egyik riporteri pozíciója 2022 őszén azután üresedett meg, hogy Benyó Rita úgy döntött, hogy a Szabad Európához igazol oknyomozó videós sorozatot gyártani.

Kiderült, hová igazol Benyó Rita az ATV után

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Borító: Balogh Judit, az ATV visszatérő munkatársa, a Heti Napló új munkatársa
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások