fbpx

ringier

Újságnyomtatás egy modern nyomdagépen.

Tisztújítás volt a Repropressnél

A Magyar Lapkiadók Reprográfiai és Szomszédos Jogi Egyesülete, ismertebb nevén a Repropress Egyesület, a sajtókiadók közös jogkezelő szervezete közzétette a korábbi ciklusról készített beszámolóját is. Beszámoltak arról is, hogy tovább tárgyalnak a Google-lel és a Metával, hogy a magyar médiumok jogdíjat kapjanak.

Kovács Tibor, a Ringier Hungary ügyvezetője az EqualVoice csatlakozás bejelentésekor

Csatlakoznak a Ringier magyar újságjai az EqualVoice kezdeményezéshez

Csatlakozik médiaportfóliójával a Ringier Hungary médiavállalat a nemzetközi EqualVoice kezdeményezéshez, melynek célja, hogy növelje a nők láthatóságát, szakértői jelenlétét a médiatermékekben. Az EqualVoice célja, hogy csökkentse azt a minőségi és mennyiségi aszimmetriát, amely globális szinten megfigyelhető a férfiak és nők szakértői megszólalása terén a médiában.

A SPortal szerkesztőségének csapata

Elindította a Sportal nevű új sportportálját az „államosított” Nemzeti Sport versenytársa, a Ringier Magyarország

A hétfőn elindult új internetes sportportál főszerkesztője az egykoron a Nemzeti Sportnál, majd a goal.com-nál főszerkesztőként dolgozó Kecskés István lett. 20 fős stábbal és jelentős nemzetközi háttérrel indultak. A Media1 kérdésére a Ringier magyarországi vezetője azt is elárulta, hogy nem sokára még egy férfiakat célzó oldal indítását tervezik.

A GLAMOUR 2022 őszi bookazine-ja.

Újabb bookazine-t adott ki a Glamour

A második Glamour Bookazine címlapján Pataki Ági filmproducer és green_of_daisy, azaz Bukovicsné Békefi Daisy go green nagykövet szerepel. A magazint egy, az Országos Széchényi Könyvtárban tartott rendezvényen leplezték le.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások