fbpx
George Spöttle „biztonságpolitikai szakértő” a PestiSrácok felületén megjelent videójában.

Hírhamisítás miatt feljelenti Georg Spöttlét a Momentum szóvivője

A biztonságpolitikai szakértő a PestiSrácok felületén állított valótlanságot a napokban, ezért a portált is feljelenti az ellenzéki párt.

Georg Spöttle „biztonságpolitikai szakértő”, a kormánypárti média gyakori vendége néhány napja egy 2016-os, aleppói orosz bombázást úgy állított be a PestiSrácok nevű kormánypárti médiatermékben, mintha azt az ukránok hajtották végre nemrég Donbaszban. Az esetre a 444 figyelt fel elsőként.

Tompos Márton, az ellenzéki Momentum szóvivője és parlamenti képviselője a Media1-nek is megküldött közleményében tudatta szerdán, hogy hírhamisítás miatt fel fogja jelenteni Spöttlét.

„Ahhoz már hozzászokhattunk, hogy a fideszes médiában fullba nyomják a Putyin-párti propagandát. Ahhoz viszont még mindig nem szoktunk hozzá, hogy konkrétan híreket hamisítanak, álhíreket gyártanak és tudatosan megpróbálják átverni a közönséget”

– tette hozzá a momentumos politikus.

Hogy hogyan szurkol a kormánypárti média Vlagyimir Putyinnak az oroszok által indított ukrajnai háborúban, ide kattintva olvashat el egy másik mai hírt.

Egyre nyíltabban szurkol Vlagyimir Putyinnak a hazai kormánypárti média az Ukrajna elleni háborúban

Bocsánatot kér Huth Gergely és a PestiSrácok Georg Spöttle videója miatt

Már nem Huth Gergely a PestiSrácok ügyvezetője és tulajdonosa

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: George Spöttle „biztonságpolitikai szakértő” a PestiSrácok felületén megjelent videójában. Fotó: pestisracok.hu.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások