fbpx
Szarvas Szilveszter, a Pesti TV műsorvezetője, a PestiSrácok hírigazgatója

Távozik a PestiSrácok kiadójától Huth Gergely egyik legfontosabb munkatársa, Szarvas Szilveszter hírigazgató

A Media1 azt is megtudta, hogy Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok hírigazgatója a Megafon Központhoz igazol át. Felhívtuk Huth Gergelyt, hogyan pótolják a kieső hírigazgatót.

A Media1 hétfőn este telefonon érte el Huth Gergelyt, a PestiSrácok társtulajdonosát és főszerkesztőjét, aki udvariasan megköszönve az érdeklődésünket megerősítette, hogy Szarvas Szilveszter valóban távozik a csapatából és a Megafon Központhoz megy át.

Kérdésünkre, hogy ki veszi át a hírigazgatói feladatokat, Huth azt mondta, Szarvas Szilveszter feladatkörére nem vesznek fel új munkatársat, az új, kizárólag online működési konstrukcióban nem lesz szükségük hírigazgatóra.

A stáb kétharmada marad együtt

Hozzátette, a stáb körülbelül kétharmada együtt marad a cégnél zajló átalakulások után. (A napokban jelentették be, hogy a Pesti TV egy másik ismert arca, Jeszenszky Zsolt megmondóember a HírTV-nél folytatja a megmondóemberkedést ezután, de Huth Gergely azt mondta most erről a Media1-nek, hogy Jeszenszky Zsolt a HírTV-ben csak egy heti egyszer lesz látható, de nagyobbrészt továbbra is a PestiSrácok vezércikkírójaként és videós műsorvezetőjeként tevékenykedik majd).

Huth kérdésünkre válaszolva egyúttal cáfolta azokat az iparági információkat, mi szerint a PestiSrácok a KESMA-hoz (Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány) csatlakozna. Huth azt mondta, ez egyáltalán nem igaz.

A mérvadó ez ügyben az, amit a napokban Vaszily Miklós nyilatkozott a VG-nek.

Mint azt a Media1 elsőként megírta, Szarvas Szilveszter mellett egy másik ismert arc, Déri Stefi, a HírTV műsorvezetője is távozott a múlt héten, és a KESMA hírcsatornája helyett a Megafonnál kapott főállást.

A Megafon Fidesz-közeli megmondóemberek videóinak internetes bereklámozásával foglalkozik, bírálói szerint gyakorlatilag egy propagandaterjesztő központ. A pénzügyi mutatóik alapján tele vannak pénzzel, óriási nyereséget hoztak össze.

Szarvas Szilveszter korábban nem csak hírigazgatóként dolgozott együtt Huth Gergellyel, de a bezáró Pesti Tv képernyőseként is látható volt.

Frissítés 21:32

A Megafon főszerkesztője lesz

Időközben Szarvas Szilveszter egy Facebook-bejegyzést is szentelt a Megafonhoz való átigazolásának. Azt írja, ő lesz a Megafon főszerkesztője, illetve büszke rá, hogy a pestisracok.hu alapítójaként mi mindent értek el.

Még több hír érhető el a Media1-en.

Borító: Szarvas Szilveszter, a Pesti TV műsorvezetője, a PestiSrácok hírigazgatója. Kép: adáskép
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások