fbpx
Jeszenszky Zsolt, a Politikai hobbista műsorvezetője

Átveszi a HírTV a bezárt Pesti TV-től Jeszenszky Zsoltot és műsorát, a Politikai hobbistát

Hamarosan a HírTV-n folytatódik a nézettségi gondok miatt megszűnő Pesti TV képernyőjén futó Politikai hobbista című műsor Jeszenszky Zsolt vezetésével.

A HírTV a Media1-nek is megküldött csütörtöki közleménye szerint július 10-én, jövő héten vasárnap este 20:10-kor debütál majd náluk a hírshow.

Jeszenszky Zsolt a műsor kapcsán elmondta:

„Nagy örömömre szolgál, hogy a kis csapatommal együtt ezentúl a HírTV nagyobb csapatát erősíthetem. És itt, ezennel meg is ígérem: minden káromkodásért megcsinálok majd öt fekvőtámaszt.”

Jeszenszky Zsolt és a Politikai Hobbista új helyén, a Hír Televízióban
Jeszenszky Zsolt és a Politikai hobbista új helyén, a Hír Televízióban, 100% magyar, 0% libernyák feliratú pólóban

Gajdics Ottó, a HírTV tartalmi igazgatója hozzátette:

„Nagyon örülünk Zsolt csatlakozásának, hogy a műsorát a HírTV-n folytatja. Érkezésével hiszünk abban, hogy televíziónk eddig is széles skálán mozgó, informatív tartalmai még további bővülnek. A heti rendszerességgel jelentkező műsor nézői nem csak informálódni, hanem szórakozni is tudnak majd.”

A műsor minden vasárnap 20:10-kor lesz látható.

Jeszenszky Zsolt és műsora eddig a Pesti TV-n volt látható, de mint arról beszámoltunk, a csatornát a kormánypárti tulajdonos bezárja, mivel az működése másfél évében egészen minimális nézettséget tudott csak felmutatni, így üzletileg sem vált igazán sikeressé. Vaszily Miklós, a Mészáros Lőrinc-közeli Pesti TV tulajdonosi képviselője azt mondta néhány napja, hogy a stáb pesti.tv néven internetre gyárt majd műsorokat.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Megtalálhatók tartalmaink a Facebookon, és kérheti híreinket Telegramon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások