fbpx
Déri Stefi, a HírTV műsorvezetője

Távozik Déri Stefi, a HírTV műsorvezetője

Szerződést bontott néhány héttel ezelőtt a HírTV-nél Déri Stefi műsorvezető és a kormánypárti hírcsatorna – tudta meg a Media1. A műsorvezető már eddig is gyakran kampányolt a Fidesz mellett, és most erre várhatóan még több lehetősége nyílik majd.

Déri Stefi az általa vezetett Háború Ukrajnában című műsort lezáró néhány másodpercében nem a megszokott módon, hanem azzal a megjegyzéssel búcsúzott el ma, csütörtökön a nézőktől, hogy most volt utoljára látható a HírTV-n, mivel hamarosan máshol folytatja karrierjét, majd ezután köszönetet mondott a kommentelőinek, nézőinek és munkatársainak. Déri azt nem árulta el, hol folytatja a munkáját ezután.

A Media1 azonban úgy tudja, hogy Déri Stefi maga kezdeményezte a váltást, és Bohár Dánielhez hasonlóan ő is a Fidesz-közeli véleményvezérek internetes bejegyzéseit futtató Megafon Központtól kapott feladataira koncentrál a jövőben, immáron főállásban.

Déri Stefi éppen egy éve, tavaly júliusban csatlakozott a propagandisztikus tartalmak népszerűsítésével foglalatoskodó Megafonhoz, , de akkoriban egészen mostanáig még mellette megtartotta a tévés munkáját is. Így fordulhatott elő az, hogy például idén márciusban, az országgyűlési választások előtt Déri Stefi nyíltan kampányolt a Fidesz mellett. Emlékezetes volt az is, amikor a Facebookon azt tanácsolta, hogy az emberek ne töltsenek időt olyanokkal, akikkel nem értenek egyet.

Mint arról korábban beszámoltunk, új arcok is érkeznek eközben a Hír Televízióhoz, méghozzá a súlyos nézettségi problémák miatt néhány nap múlva bezárásra váró Pesti TV berkeiből. Épp ma jelentették be hivatalosan, hogy a KESMA hírcsatornájához igazol a Pesti TV-től Jeszenszky Zsolt.

A Media1 belső forrásokból úgy tudja, a HírTV-nél nem mindenki fogadta kitörő örömmel a Pesti TV-sek érkezését, és ez némi belső feszültséget is kiváltott a HírTV stábjában.

Szintén a HírTV-vel függ össze, hogy mint azt már megírtuk, a nagyszabású létszámleépítéseket végrehajtó kormánypárti médiaholdinghoz tartozó tévététársaság ismét veszteségessé vált a legutóbbi pénzügyi évben. Déri Stefi szempontjából jó hír lehet, hogy a Megafon Központ folyamatosan terjeszkedik, és pénzügyileg eredményes évet zárt, erről itt írtunk.

 

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borító: Déri Stefi, a Hír Televízió távozó munkatársa. Fotó: HírTV adáskép
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások