fbpx
Déri Stefi, a HírTV műsorvezetője, a Megafon influenszere.

A HírTV hírolvasó-műsorvezetője azt tanácsolja, hogy ne töltsünk időt olyanokkal, akik nem értenek egyet velünk

Déri Stefi, aki a kormányközeli véleményvezérek közösségi médiás jelenlétét pénzelő Megafon influenszereként és a HírTV képernyőseként is ismert, 10 pontban fogalmazta meg tanácsait a facebookos követőinek. Egyúttal a Fidesz mellett is kampányolt.

A Magyar Hang vette észre Déri Stefi Facebook-oldalán azt a szerdai bejegyzést, amelyben tíz pontban adott tanácsokat a követőinek a közelgő országgyűlési választás kapcsán.

Ennek a hetedik pontjában Déri úgy fogalmazott, hogy

„Ne tölts időt olyan emberekkel, akik nem értenek veled egyet”.

Nem ez az egyetlen érdekes pont a tanácsai között, ugyanis a Fidesz mellett is kampányolt:

„Győzd meg a bizonytalanokat, hogy szavazzanak a Fideszre”.

A poszt alatti kommentek alapján egyébként a bejegyzés még Déri Stefi egyes követőiben is megütközést keltett; valaki például azt kifogásolta, hogy a bizonytalanok meggyőzése ellentétes azzal, hogy ne töltsünk időt azokkal, akik nem értenek egyet velünk. Mire ő úgy reagált, hogy a kettő nem üti egymást, „az egyik a bizonytalanokra vonatkozik, a másik pedig azokra, akiket nem lehet és nem is érdemes meggyőzni, mert teljesen másképp látják a világot mint mi!”.

A HírTV honlapja szerint Déri Stefi a televízió hírolvasója, valamint az Európai híradó és a Globál című műsorok műsorvezetője. Az érintett az Instagram-oldalára legutóbb március 15-én posztolt a televízió stúdiójából, „Békemenet a stúdióban is! Éljen a haza!” leírással.

Nem csupán a kormánypárti Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) / Mediaworks televíziója képernyőseként ismert, de a kormányközeli véleményvezéreket a közösségi médiában pénzért megtoló Megafon influenszere is

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Déri Stefi, a HírTV műsorvezetője, a Megafon influenszere. Fotó: Déri Stefi / Facebook.com
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások