fbpx
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth Rádió stúdiójában 2022. április 1-jén.

Már az agrárkamara e-mail-címéről is Orbán Viktor kampányüzenete érkezik

Van, aki az adatvédelmi hatósághoz fordul az újabb kormányzati spam kapcsán.

A 444 írta meg, hogy több olvasójuk is arról számolt be, hogy a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara hivatalos e-mail-címéről kaptak egy levelet, melyben Orbán Viktor üzenete érkezett meg hozzájuk. Az e-mailt nem csak a kamarai tagoknak küldték ki, hanem olyanoknak is, akik korábban részt vettek az agrárcenzusban.

A levél „Fontos üzenet Orbán Viktortól, Magyarország miniszterelnökétől” felütéssel ment ki, amiben Orbán az orosz-ukrán háborúról értekezik, mondván az Magyarország sorsára is hatással van, de felidézi a magyar kormány az utóbbi időben gyakran hangoztatott álláspontját is, mely a „stratégiai nyugalomra” épül.

„Ahhoz, hogy megőrizhessük közösen elért eredményeinket, nekünk a jövőben is azokat az értékeket kell követnünk, amelyek Magyarországot az elmúlt tizenkét esztendőben sikerre vitték. A nemzeti kormány ezért továbbra is kiáll a magyar gazdák érdekeiért és elkötelezett a magyar föld megvédése mellett”

– zárult a miniszterelnök levele.

A 444 egyik olvasója azt is jelezte, hogy a levél miatt az adatvédelmi hatósághoz fordul.

A COVID-oltásra regisztráltakat is folyamatosan propagandával spammelik Orbánék

Mint arról a Media1 beszámolt, hasonló kampányüzenettel bombázza a magyar kormány azokat is, akik korábban a koronavírus elleni vakcinára történő regisztrációkor kénytelenek voltak megadni az e-mail-címüket, hogy felvehessék az oltást. Legutóbb éppen a szintén vasárnap esedékes gyermekvédelmi népszavazáson történő részvételre buzdítottak egy ilyen levélben, és még azt is leírták, mit kell megjelölni a szavazólapon.

Nem ez volt az első ilyen e-mail; az egyikről korábban a Kúria is kimondta, hogy törvénysértő volt, ám az Alkotmánybíróság a legfőbb bírósági grémium ítéletét alaptörvény-ellenesnek ítélte és megsemmisítette. Lapunk arról is hírt adott, hogy a napokban két civil szervezet, az Amnesty International Magyarország és a Háttér Társaság is azt kérte, hogy az ő levelüket is küldje ki a koronavírus-listán a kormány.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: a Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth Rádió stúdiójában 2022. április 1-jén. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások