fbpx

kampány

A Transtelex újságírói a szerkesztőségben.

Szerényebb méretben folytatja tovább működését a Telex erdélyi lapja, a Transtelex

Mint korábban a Media1 is megírta, kritikus szint alá esett a Telex erdélyi lapja, a Transtelex rendszeres támogatóinak száma, ezért olvasói támogatásgyűjtő kampányba kezdtek. A gyűjtés eredetileg kitűzött határideje egy hete lejárt, de azt meghosszabbították, most pedig már a meghosszabbított határidő is elmúlt, ennek apropóján számoltak be a hogyan továbbról.

A Nagyfater elszabadul című film előzetes plakátja / Media1-montázs.

A kanos nagypapa történetét is támogatta Magyarország Kormánya

„A műsorszám támogatója Magyarország Kormánya” – ez a bejátszás gyakori a TV2 Média Csoport műsorainál. A Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda az Átlátszó közadatigénylésére megmutatta, hogy 2022-ben milyen produkcióknál tűnt fel ez a fajta kormányzati reklám.

Köszönjük, Ferenc pápa

Ferenc pápa budapesti üzeneteivel folytatódik a #pontifex kampány

Immár a pápa Budapesten elmondott gondolatai közül válogatott idézetekkel folytatódik a Szemlélek kezdeményezésére létrejött és a Media1 médiapartnerségével megvalósuló #pontifex kampány, melynek célja, hogy Ferenc pápa látogatásának központi gondolatát cselekedetekre váltva hidat építsen társadalmi csoportok, véleménybuborékok, szekértáborok között.

HBLF – Vállalatvezetők az egyensúlyért

„Háromszor több női vezetőre volna szükség Magyarországon” – vállalatvezetők közreműködésével kampányt indít a HBLF

Tizenkét cég, köztük médiavállalkozások első számú vállalatvezetőivel indít figyelemfelhívó programot a Hungarian Business Leaders Forum. A „Vállalatvezetők az egyensúlyért” elnevezésű kezdeményezés célja, hogy a női döntéshozók jelenlegi, 10,5 százalékos aránya hazánkban növekedjen és 2026-ra elérje az uniós szinten elvárt, minimum 33 százalékot.

Budapest, 2023. február 6. Papp Dániel, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója beszédet mond a Közmédia Év Embere 2022 Díj ünnepélyes átadásán a Magyar Zene Házában 2023. február 6-án. A Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. és az MTVA által 2020-ban létrehozott Közmédia Év Embere 2022 Díjat a magyar kulturális életre gyakorolt korszakalkotó munkássága elismeréseként ítélték oda 2022 decemberben Fudzsimoto Szú japán építésznek, a Magyar Zene Háza tervezőjének.

Az MTVA hírhamisító vezérigazgatója úgy tájékoztatta az Európai Bizottságot, hogy a közmédia működése kiegyensúlyozott

Kiegyensúlyozottan, a szakmai előírásoknak és a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelve működik a magyar közmédia – tájékoztatta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója az Európai Bizottság (EB) delegáltjait a 2023. évi jogállamisági jelentés elkészítése céljából folytatott konzultáción.

A kormány nemzeti konzultációt népszerűsítő bombás plakátja Gyulán.

Az NMHH sem foglalkozik a bombás reklámkampánnyal

Egyelőre nem érkezett bejelentés a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz (NMHH) a kormány most zajló nemzeti konzultációjának reklámkampánya miatt. A hatóság vizsgálat nélkül viszont nem kíván állást foglalni a kampány jogszerűségéről.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások