fbpx
Sydney van den Bosch és Kasza Tibor a TV2 Szerencsekerék című műsorában szerencserek_tv2_Sidney-Tibi_2462kOK

Bejelentette a TV2 a Szerencsekerék első adásának időpontját és Prokopp Dóra utódját – íme az előzetes videó

A műsor heti ötször lesz képernyőn.

Korábban a Media1 már beszámolt arról, hogy a TV2 visszahozza a Szerencsekerék című retro gameshow-t felújított formában. A csatorna most bejelentette, hogy július 19-től lesz látható a műsor.

A műsorvezető a már korábban bejelentett Kasza Tibor lesz, segítőpartnere, a betűket felfedő szerencselány pedig Sydney van den Bosch lesz majd. A műsorban olyan ismert emberek is feltűnnek majd mint Kiss Ramóna, Király Viktor, Gianni vagy Pápai Joci, Schobert Norbert.

Kasza Tibihez civil és ismert emberek is érkeznek majd, hogy szerencsét próbáljanak és megküzdjenek a feladványokkal.

„Sok sztorizás, jó hangulat és nevetés várható, és a játékosokról is sokat tudhatnak majd meg a nézők – mondta a műsorvezető. Kasza Tibor hozzátette: „a Szerencsekerék egy olyan műsor lesz, amely több generáció számára is érdekes lehet, és összehozza a családokat a képernyő előtt. Korábban nagyon szerettem, és a legjobb időzítés most visszahozni, az egész világon népszerű.”

Sydney még meg sem született, amikor a Szerencsekerék útjára indult Magyarországon.

„Nagyon örülök, hogy engem választottak erre a feladatra, és én is a részese lehetek egy olyan ikonikus műsor történetének, amelyet anno mindenki nézett és szeretett. Megtisztelő, hogy Prokopp Dóra nyomdokaiba léphetek, igyekszem majd maximálisan helyt állni ebben az új szerepkörben. Tibivel szerintem könnyen megtaláltuk a közös hangot, úgyhogy humorban és jókedvben biztosan nem lesz hiány”

– mondta el Sydney.

A műsor hetente öt adással jelentkezik majd a TV2-n hétköznap esténként 20:40-től. Most közzétették a műsor előzetesét is.

Több hír érhető el a Media1-en

Borító: Sydney van den Bosch és Kasza Tibor a TV2 Szerencsekerék című műsorában szerencserek_tv2_Sidney-Tibi_2462kOK
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások