fbpx
Gundel Takács Gábor, az ATV Géniusz című műsorának műsorvezetője

Gundel Takács Gábor lesz az ATV Géniusz című új műsorának műsorvezetője

Az ATV-n idén ősszel indul a Géniusz című napi, tudásalapú kvízshow.

Az ATV péntek reggeli, a Media1-hez is eljuttatott közleményéből az derül ki a Géniusz kapcsán, hogy a műsor egy kőkemény párbaj lesz, ahol nem elég tudni a választ, de az ellenfeleket is le kell győzni, és minden egyes pontért valóban meg kell küzdeni.

A Géniuszban mindig két játékos áll egymással szemben, és aki alulmarad, az rögtön kiesik a játékból. A párbajgyőztes viszont újabb kihívót kap. Nem elég a helyes megfejtés, hanem gyorsan és pontosan kell tudni a választ.  Csak az nyerhet, aki kevesebbet hibázik, mint bármelyik ellenfele. A játékban bárki szerepelhet: nagytudású professzor, akit mindenki tisztel, érettségiző diák, akit még sosem láttunk tévében, híres kvíznyertesek, akiknek már milliókat hozott a tudás, vagy akár a sarki fűszeres, aki többet olvas, mint bármelyik diplomás.

„Közel 3 év kihagyás után fogok újra kvíz műsort vezetni. Ez a műfaj a szívemnek nagyon kedves.  Kifejezetten fontosnak tartom, hogy legyenek  tudásalapú klasszikus vetélkedők. Hiszek abban, hogy van olyan társadalmi réteg, aki igényli ezt a műsortípust és élvezi, hogy próbára teheti a tudását. Egyre kevesebben néznek tévét, és az igényes vetélkedőkkel vissza lehet hozni nézőket a képernyő elé. A Géniusz olyan műsor lesz, ami nagyon kell a televíziós piacra. 2017 óta vagyok szabadúszó és igazából nyitott vagyok bármilyen csatornán olyan műsorra, ami nekem való és van kedvem csinálni is. Az alapján döntök, hogy mi áll jól nekem, miben vagyok önazonos. Amikor az ATV vezetősége megkeresett a  Géniusz című vetélkedővel,  tetszett a műsor és örömmel vállaltam el, hogy ebben a projektben részt veszek. Számomra fontos, hogy egy műsor értéket közvetítsen és nekem nagyon lényeges, hogy ne legyen politikai tartalma”

– nyilatkozta Gundel Takács Gábor, a Géniusz műsorvezetője.

A közlemény idézi Németh S. Szilárdot, az ATV vezérigazgatóját is, aki elmondta:

„Az érvényesülésnek sokféle módját látni világszerte és itthon is. A tudásalapú vetélkedőben a szorgalommal felépített műveltség számít. Ez a formátum ezért jól passzol az ATV-hez, ahogy Gundel Takács Gábor is. Bízunk benne, hogy szórakoztató és nézett lesz”.

A Géniusz szeptembertől minden hétköznap este látható lesz a csatornán.

Csütörtökön derült ki az is, hogy hamarosan újra jelentkezik a Szerencsekerék című műsor, utóbbi a TV2-n lesz látható – erről itt írtunk bővebben.

Még több hír olvasható a Media1-en, érdemes szétnézni! Feliratkozhat hírlevelünkre és követhet bennünket a Facebookon is!

Borító: Gundel Takács Gábor, az ATV Géniusz című műsorának műsorvezetője
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások