fbpx
Vass Virág, a Nők Lapja főszerkesztője

Interjú Vass Virággal, a Nők Lapja új főszerkesztőjével

A Media1 hétfői podcast- és rádióműsorának vendége volt Vass Virág író-újságíró, a Nők Lapja idén kinevezett főszerkesztője.

A Vass Virággal készült beszélgetés elején kiderült, mi tette szükségessé a Nők Lapja élén nemrégiben történt főszerkesztőváltást és a lap megújítását, de a hetilap és az online kiadás stábjában történt további személyi változásokról is szó esett. (Több munkatárs is távozott, de voltak érkezők is.)

Arról is beszélgettünk, milyen nehézségeket okozott és okoz mostanság is a koronavírus-járvány a lap szempontjából, hogyan oldják meg például a címlapfotózást és a riportkészítést. Vass Virág megemlítette, hogy amikor pályája korábbi szakaszában, huszonévesként először a Nők Lapja munkatársa lett, még 650 ezer feletti példányszámban jelent meg a lap – ennek kapcsán a nyomtatott média és azon belül a Nők Lapja jövőjéről is beszélgettünk, de érintettük azt is, hogy mik a tapasztalatok a Nők Lapja online tavaly bevezetett fizetőkapuja kapcsán és a főszerkesztő röviden megemlítette azt is, hogy milyen podcastos újdonsággal készül a lap.

A Media1 műsor, benne a Vass Virággal készült teljes interjú már visszahallgatható az alábbi lejátszó segítségével, de akár le is tölthető.

A Media1 korábbi műsorai visszahallgathatók a Media1.hu mellett a vipcast.hu-n, valamint a Spotify-on, az iTunes-on és több más podcastszolgáltatásban, de ha feliratkozik hírlevelünkre vagy az RSS hírfolyamunkra, akkor sem fog lemaradni a friss adásokról!

Borító: Vass Virág, a Nők Lapja főszerkesztője
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások