fbpx
A Nők Lapja digitális kiadása, a noklapja.hu

Megkezdte működését a Nőklapja.hu, a Central Médiacsoport első fizetőkapus digitális terméke

A Nők Lapja digitális kiadása azt is elmondhatja magáról, hogy a magyar női magazinok között ez az első olyan weboldal, melynek egyes tartalmaiért fizetni kell.

Néhány napja a Media1 számolt be arról elsőként, hogy a nőklapja.hu címen 11 fős szerkesztőséggel digitális tartalomszolgáltatást indít a Central Médiacsoport, a 70 éves múltú Nők Lapja hetilap kiadója.

Az új oldalon fizetős és ingyenes tartalmak is találhatók. Megírtuk azt is:

  • Az oldalon naponta új, önálló szerkesztőség által elkészített nagyobb lélegzetvételű cikkekkel jelentkeznek majd, valamint fizetős formában elérhetővé teszik a hetilap teljes tartalmát is. A nőklapja.hu-n ezenkívül videók és exkluzív podcastok egészítik ki a tartalmakat.
  • A főszerkesztő Libor Anita (az Index kultúra rovatának volt rovatvezetője), felelős szerkesztője Ribánszky Ágota lett. A stáb egyik oszlopos tagja Ónody-Molnár Dóra újságíró is.
Libor Anita, a Nőklapja.hu főszerkesztője
Libor Anita, a Nőklapja.hu főszerkesztője

A friss hír most az, hogy ma, vasárnap az előzetes várakozásoknak megfelelően elérhetővé vált az új oldal, rajta máris számos tartalommal.

A Nők Lapja digitális kiadásában a következő rovatok találhatók:

  • fontos
  • olvasnivaló
  • podcast
  • videó
  • szerintem
  • retró
A Nők Lapja digitális kiadásának nyitóoldala
A Nők Lapja digitális kiadásának nyitóoldala

A noklapja.hu prémium tartalmaihoz az előfizetők az első hónapban 300 forintért, a későbbiekben 1490 forintért juthatnak hozzá.

A Nők Lapja magazin főszerkesztője, Vékási Andrea és Libor Anita, a noklapja.hu főszerkesztője így köszöntötte az olvasókat:

„Napjaink talán leginkább felkapott közhelye szerint csak a változás állandó: nem csak hogy szükséges az élethez; a változás – vagy nevezzük fejlődésnek – maga az élet. Igaz ez a hetvenéves Nők Lapjára is. Olvasóinkkal együtt átéltünk már számtalan örömöt, szembesültünk krízisekkel, nagy változásokkal. Az évtizedek alatt maga a Nők Lapja márka is fejlődött: ma már nem csak egy hetilapot jelent, hanem különböző havilapokból, különszámokból, széles tematikai palettából álló soktermékes univerzumot. A Nők Lapja 1949-ben indult történelmében egy újabb mérföldkőhöz értünk: elindult a nőklapja.hu, és ezzel egy régóta dédelgetett, nagyon merész vágyálmunk válik valóra.
Nagyon sok munka, gondolkodás, tépelődés előzte meg a nőklapja.hu indulását. Mennyiben legyen más? És miben azonos? Kik fogják olvasni? Új kollégánk, Libor Anita vezetésével egy új, önálló online szerkesztőség dolgozik majd a napi eseményekre reagáló, aktuális cikkeken, és a hetilapot kiegészítő digitális tartalmakon.
Kedves Olvasó! Ha teheted, keresd fel a nőklapja.hu oldalt: amit ott találsz, az a mögöttünk álló hónapok lelkes és megfeszített munkájának eredménye. Nagy része karanténban készült, nyakunkon ugráló gyerkőcökkel, befagyó videóhívásokkal, éjszakába nyúló ötletelésekkel, kreatív hullámhegyekkel és – nem titok – mélypontokkal fűszerezve.
A nőklapja.hu  – a magyar női magazinok piacán először –  digitális előfizetéssel lesz majd olvasható.   A havi díjért cserében a hetilap összes cikkén felül még nagy mennyiségű naponta frissülő tartalom (cikkek, videók, vélemények, infografikák, archív cikkek) is hozzáférhető lesz majd. Egy biztos: a lényeges dolgok nem változnak: a magazin – és most már a digitális kiadvány – oldalain továbbra is mindent meg tudtunk beszélni fiatalok és kevésbé fiatalok – együtt. A Nők Lapja ezek után is egy olyan fórum marad, ahol a nemzedékek értik és értékelik egymást, ahol szót értenek egymással. Izgatottak vagyunk, hogyan fogadják ezt az új felületet. Hiszen a Nők Lapja mindig is a nőkhöz és a nőkről szólt: ez a női közösség kap most egy új felületet, ahol végre korlátlanul együtt lehet. Várunk Téged is, csatlakozz hozzánk!”

 

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások