fbpx
Gundel Takács Gábor televíziós műsorvezető

Gundel Takács Gábor is reagált Hrutka János Spíler TV-s kirúgására

Egy kép közzétételével és pár szóval reagált Gundel Takács Gábor televíziós műsorvezető, mit gondol az eddig vele azonos helyen dolgozó sportkommentátor kollégája, Hrutka János a Spíler TV-től történő elbocsátásáról. Megkérdeztük Gundel Takács Gábort, nem tart-e attól, hogy kiállása miatt esetleg őt is elbocsátják a TV2 Csoporttól.

„A barát az barát”

– erre a bejegyzésre bukkanhatunk Gundel Takács Gábor hivatalos Facebook-oldalán. A bejegyzéshez Gundel a tegnap elbocsátott Hrutka János kollégája fotóját mellékelte.

Adta magát a kérdés: ez a kiállás egyben jelenti-e azt, hogy Gundel Takács Gábor is távozik a TV2 Média Csoporthoz tartozó Spíler TV-től, vagy ha nincs ilyen terve, nem kell-e tartania attól, hogy barátja mellett való kiállása, véleménye miatt esetleg felmondanak neki is.

A Media1 e-mailben kérdezte meg a műsorvezetőt erről.

Gundel Takács Gábor az üggyel kapcsolatban érdeklődésünkre közölte: jelenleg szerződésben áll a TV2-vel a BL műsorok műsorvezetése kapcsán, és csak a TV2 engedélyével nyilatkozhat a TV2 Csoportot érintő kérdésekben.

Mint arról tegnap a Media1 is beszámolt, Hrutka Jánost azután bocsátotta el a TV2 Csoport a Spíler TV-től, hogy az egykori labdarúgó többször is nyíltan támogatta Gulácsi Pétert, aki kiállt a szivárványcsaládok mellett. Hrutka ezenkívül egy interjúban beszélt a sportban tapasztalható homofóbiáról is.

A TV2 Csoport tagad, de magyarázata nehezen hihető

A TV2 Csoport Hrutka kirúgása kapcsán tagadja, hogy véleménye miatt bocsátotta el a Spíler TV kommentátorát. Szerintük egyszerűen arról van szó, hogy időről-időre megújítják a kommentátori stábot. Azonban ezt kevéssé teszi hihetővé, hogy meglehetősen szokatlan a szezon kellős közepén egy ilyen lépés. (A TV2 reagálása egyébként az Indexen jelent meg, melynek tavaly óta fele részben az a Vaszily Miklós a tulajdonosa, aki a Mészáros Lőrinc közeli TV2 Csoport Zrt. elnöke is.)

A kormányközeli FourFourTwo hamar támadni kezdte a Spíler TV távozó kommentátorát

További érdekesség, hogy mint arról a Telex írt, hogy Hrutka János elbocsátása után nem sokkal a kormányközeli FourFourTwo nevű sportlap Hrutkát egy 19 évvel ezelőtti üggyel próbálta meg támadni, nevezetesen azzal, hogy annak idején mennyi volt a fizetése a Fradinál. Emellett azzal támadták még a sportszakkommentátort, hogy állítólag jó kapcsolatban van Vona Gáborral, a Jobbik volt elnökével.

A Fidesz-közeli Mediaworks holdinghoz tartozó FourFourTwo emellett Hrutka János ellen azzal az állítással próbál karaktergyilkosságot végrehajtani, hogy egykoron szélsőjobboldali volt, most meg balliberális.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: Gundel Takács Gábor. fotó: archív
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások