fbpx
Gréczy Zsolt, a DK országgyűlési képviselője

Jogerőssé vált Gréczy Zsolt a 888.hu ellen megnyert sajtópere

Helyreigazítást kell közölnie a KESMA internetes termékének Gréczy Zsoltról.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Gréczy Zsolt, a DK politikusa azért kezdeményezett helyreigazítási pert a 888.hu című portál ellen, mert a fideszes kötődésű sajtóholding médiaterméke zaklatással vádolta őt. A Fővárosi Törvényszék elsőfokú, a 888.hu-t elmarasztaló ítélete fellebbezés hiányában jogerőre emelkedett, vagyis az ítéletben foglaltakat elfogadta a lapot működtető Mediaworks.

A Demokratikus Koalíció sajtóirodájának mai, szombati tájékoztatása szerint a 888-nak a következő szöveget kell megjelentetnie:

„Helyreigazító közlemény: 2019. december 13. napján a www.888.hu online felületünkön közzétett „A DK-s Gréczy Zsolt hónapok óta zaklatja a Mi Hazánk egyik fiatal munkatársnőjét” című online cikkünkben valótlanul híreszteltük, hogy Gréczy Zsolt hónapok óta zaklatja a Mi Hazánk egyik fiatal munkatársnőjét.”

Gréczy Zsoltot a perben a Dr. Czeglédy Csaba és Társai Ügyvédi Iroda képviselte.

A napokban beszámoltunk arról is, hogy a PestiSrácok is pert vesztett a héten, egyelőre elsőfokon: ők Józsefváros vezetéséről közöltek az ítélet szerint hazugságokat, és meg sem próbálták megvédeni az állításukat.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!