fbpx
Huth Gergely, a Pestisrácok főszerkesztője nyilatkozik a HírTV-ben

Jogerősen is pert vesztett a PestiSrácok

Helyreigazítást kell közölniük, mert valótlanságokat állítottak a DK-s Gréczy Zsoltról.

A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete helyreigazításra kötelezi a PestiSrácok szerkesztőségét a tavaly december 13-án megjelent „Megszólal a Mi Hazánk munkatársnője, akit hetek óta zaklat levakarhatatlanul Gréczy Zsolt (PS-video-frissítve)” című cikk kapcsán – derül ki a Demoratikus Koalíció a Media1-hez eljuttatott közleményéből.

A DK közölte:

a bírósági tárgyalás során kiderült, hogy a DK országgyűlési képviselőjét nyilvánosan megvádoló országgyűlési alkalmazott, Palányi Nóra eltagadta, hogy ő kezdeményezett kapcsolatfelvételt Gréczy Zsolttal, és sem ő, sem a Fidesz-közeli médiatermék nem tudta bizonyítani az állítólagos zaklatás tényét.

Korábbi állításaiba Palányi többször belezavarodott, volt amelyikre azt mondta, lehet, hogy rosszul emlékezett. A másodfokú bíróság ítélete szerint a két fél közötti, alig pár napos levelezés kapcsán

„a felperes üzeneteit, magatartását a szó köznapi értelmében véve, okszerűen zaklatásnak minősíteni nem lehet. Az alperesi írás szerinti szexuális jellegű zaklatásként való ábrázolás, leírás pedig egyértelműen valótlan tények híresztelésének minősül.”

Az ítélet ellen már nincs fellebbezési lehetőség, az jogerős.  Gréczy Zsoltot a perben a Dr. Czeglédy és Társai Ügyvédi Iroda képviselte.

Bírósági statisztikák szerint a PestiSrácok az egyik legtöbb valótlanságot közlő médiumnak számít Magyarországon, tavaly másodikok voltak a legtöbb sajtópert elbukó médiumok toplistájában.

Hamarosan indul a Pesti TV, amelynek műsorát részben a PestiSrácok készíti majd.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: Huth Gergely, a Pestisrácok főszerkesztője nyilatkozik a HírTV-ben korábban
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások