fbpx
A SuperTV2 Jóban Rosszban című sorozatának egyik jelenete

Leáll a Jóban Rosszban forgatása is a koronavírus-járvány miatt

A Mintapaák után a SuperTV2-n látható kórházas napi sorozat is leáll az új részek gyártásával.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A TV2-vel ismerten szoros barátságban lévő Origo szerint bizonytalan időre felfüggesztették a Jóban Rosszban című, a SuperTV2-n sugárzott napi sorozat forgatását.

A kórházas sorozat leállásáról a TV2 sajtóosztálya mindössze annyit nyilatkozott, hogy

„a vírushelyzet következtében a TV2 egyes produkcióinak gyártását átütemezi, mivel a társaságunk számára elsődleges fontosságú a kollégák és a produkciókban közreműködők egészségének a védelme. Ennek az átszervezésnek köszönhetően pár napra felfüggesztjük egyes műsorok forgatását. A továbbiakról rövidesen tájékoztatást adunk.”

Korábban már kiderült, hogy a Mintaapák című sorozat forgatását is le kellett állítani, és biztosnak tűnik az is, hogy az Ázsia Expresszt is érintik a leállások. A múlt hét végén mindössze 4-5 fő ült a Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada című maszkos show díszletének közönség felőli részén, ami fontos fordulat volt az előzetes nyilatkozatok után.

Mint arról beszámoltunk, az RTL Magyarországnál is fontos lépéseket hoztak meg, például a Barátok közt című napi sorozat forgatásai is leálltak, pontosabban előrehozták a stáb tavaszi szünetét. Leállt a Drága örökösök 4. évadának forgatása és elmarad idén a Survivor című túlélő show, illetve több más műsor is szünetre ment most.

További hírek találhatók a Media1 hírportálon.

Szóljon hozzá!