A SuperTV2 Jóban Rosszban című sorozatának egyik jelenete

Leáll a Jóban Rosszban forgatása is a koronavírus-járvány miatt

A Mintapaák után a SuperTV2-n látható kórházas napi sorozat is leáll az új részek gyártásával.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A TV2-vel ismerten szoros barátságban lévő Origo szerint bizonytalan időre felfüggesztették a Jóban Rosszban című, a SuperTV2-n sugárzott napi sorozat forgatását.

A kórházas sorozat leállásáról a TV2 sajtóosztálya mindössze annyit nyilatkozott, hogy

„a vírushelyzet következtében a TV2 egyes produkcióinak gyártását átütemezi, mivel a társaságunk számára elsődleges fontosságú a kollégák és a produkciókban közreműködők egészségének a védelme. Ennek az átszervezésnek köszönhetően pár napra felfüggesztjük egyes műsorok forgatását. A továbbiakról rövidesen tájékoztatást adunk.”

Korábban már kiderült, hogy a Mintaapák című sorozat forgatását is le kellett állítani, és biztosnak tűnik az is, hogy az Ázsia Expresszt is érintik a leállások. A múlt hét végén mindössze 4-5 fő ült a Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada című maszkos show díszletének közönség felőli részén, ami fontos fordulat volt az előzetes nyilatkozatok után.

Mint arról beszámoltunk, az RTL Magyarországnál is fontos lépéseket hoztak meg, például a Barátok közt című napi sorozat forgatásai is leálltak, pontosabban előrehozták a stáb tavaszi szünetét. Leállt a Drága örökösök 4. évadának forgatása és elmarad idén a Survivor című túlélő show, illetve több más műsor is szünetre ment most.

További hírek találhatók a Media1 hírportálon.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!