fbpx
Az alapító Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó beszédet mond a Mészáros Alapítvány VI. konferenciáján Balatonalmádiban 2022. augusztus 2-án.

Mészáros Lőrinc cégcsoportjához igazol a hot! magazin volt főszerkesztője

Kelemen Krisztina azután hagyta ott a kormánypárti médiaholdinghoz tartozó bulvárlapot, hogy csökkeneni próbálták a fizetését.

A Mészáros Csoport (Mészáros Lőrinc cégcsoportja) közleményben tudatta ma, hétfőn a Media1.hu-val, hogy folyamatos növekedése miatt szükségessé vált a vállalatcsoport kommunikációs igazgatóságának átszervezése.

Ennek értelmében ezután Tóth Krisztina eddigi kommunikációs igazgató a csoport CSR igazgatója lesz, vagyis mostantól ő fogja össze a társadalmi felelősségvállalással (Corporate Social Responsibility / CSR) és karitatív tevékenységekkel kapcsolatos feladatokat, megjelenéseket.

A közleményből kiderül, hogy a kommunikációs igazgatói feladatkört pedig Kelemen Krisztina veszi át, aki hosszú éveken át újságíróként, majd felelős szerkesztőként dolgozott, 2016 és 2023 között a Hot! Magazin főszerkesztője volt.

Mint arról a Media1 beszámolt, Kelemen Krisztina idén márciusban hagyta ott a kormánypárti KESMA-hoz tartozó hot magazint, mivel csökkenteni akarták a fizetését.

Csökkent volna a fizetése, 17 év után távozik a kormánypárti médiaóriáshoz tartozó Hot! magazin főszerkesztője

Leigazolta az Átlátszó távozó munkatársát a Szabad Európa

Távozik a Central Médiacsoporttól Krankovics Béla

Lemondott a HírTV vezérigazgatója és a Karc FM-es pozíciójától is megválik

Elbocsátják a Karc FM stábjának jelentős részét, HírTV-s műsorokból áll majd a Hír FM adásának jelentős része

További hírek érhetők el a Media1.hu oldalon. Megtalálhat minket Facebookon is.

Borító: Az alapító Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó beszédet mond a Mészáros Alapítvány VI. konferenciáján Balatonalmádiban 2022. augusztus 2-án. Fotó: MTI/Vasvári Tamás / Media1-archívum
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások