fbpx
Krankovics Béla, a Central Médiacsoport innovációs és termékfejlesztési vezetője.

Távozik a Central Médiacsoporttól Krankovics Béla

A szakember tavaly ősz óta innovációs és termékfejlesztési vezető volt.

A Central Médiacsoport ma, hétfőn egy közleményben tudatta a Media1.hu-val, hogy május végi határidővel Krankovics Béla búcsúzik a médiacsoporttól és átigazol a ComLab ügynökséghez, ahol digitális és technológiai igazgató lesz.

Krankovics Béla 2017 óta dolgozott a Central Médiacsoportnál, ahová a Nosalty termékmenedzsereként érkezett. 2018-tól a Házipatika, Gardenista és Wellandfit vezetői feladatai is hozzá kerültek, és az így a több termékből álló életmódportfólió-igazgatója lett. Nevéhez fűződik a Nosalty és a Házipatika megújítása, valamint több kisebb újító és emlékezetes projekt, például a Nosalty élő videós produkciója, az Élményfőzés

Tavaly októberből nevezték ki termékfejlesztési és innovációs vezetőnek. A szervezeten belüli digitális kompetenciák erősítésére koncentrált a digitális portfólió versenyképességét elősegítve.

Krankovics Béla szakmai vezetése alatt valósult meg az idei év elején zárult Central Digitális Akadémia, ahol 12 fiatal, 4 hónapon keresztül kapott lehetőséget egy képzéssel egybekötött gyakornoki programon részt venni és belekóstolni a digitális tartalomgyártás világába. Ezenfelül Krankovics Bélának komoly érdemei voltak a Central Content üzletág elindításában is – idézi fel a közlemény.

Krankovics Béla helyére a kiadó egyelőre nem vesz fel mást.

A Central Médiacsoporthoz tartozik a 24.hu, a Startlap, az NLC, a Vezess, a Nosalty, a Hazipatika.com és több más online portál.

Távozik Rovó Attila, a Telex egyik főszerkesztő-helyettese, a portál egyik alapítója és egy másik munkatárs (frissített)

Átszervezés a Central Médiacsoport magazinüzletágánál

A 24.hu csatlakozott a Financial Times és Google News Initiative közös programjához

Médiaipari nagyágyút igazol Milkovics Pál: Vékási Andrea lapigazgató lett a Michaeli, Schwartz & Brit Mediánál

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Borító: Krankovics Béla, a Central Médiacsoport innovációs és termékfejlesztési vezetője. Fotó: Central Médiacsoport.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások