dr. Tóth Krisztina, a Mészáros Csoport új kommunikációs igazgatója

Megújul Mészáros Lőrinc cégcsoportjának kommunikációja

Az egykoron műsorvezetőként is dolgozó dr. Tóth Krisztinát nevezte ki a Mészáros Csoport kommunikációs igazgatónak, és ezentúl nem ügynökséggel dolgoznak együtt.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A jogász végzettségű médiaszakember felel ezután a Mészáros Lőrinc érdekeltségében lévő vállalatcsoport kommunikációs aktivitásainak stratégiai összehangolásáért és a társadalmi szerepvállalási aktivitásokért.

Dr. Tóth Krisztina közel három évtizedig dolgozott a médiában. 1991-ben rádiós riporterként és hírszerkesztőként kezdte pályafutását a legnagyobb hazai kereskedelmi rádiócsatornáknál. 1996-tól 1999-ig a Westel Press hírszerkesztőségi vezetője, majd az amerikai tulajdonú Radió News hírszerkesztője, később hírigazgatója, illetve a Star FM rádió (Radio Deejay) hírigazgatója. 2006-tól a Magyar Televízióban és a Duna Televízióban szerkesztő-műsorvezető, majd a már megújult M1 csatornánál vezetett közéleti-politikai műsorokat. Legutóbb az ECHO TV-nél dolgozott műsorvezető-szerkesztőként, illetve 2015/16-ban az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) kommunikációs igazgatója és szóvivője volt.

A vállalatcsoport úgy tájékoztatta a Media1-et, hogy Tóth Krisztina az újonnan létrehozott pozícióban a Mészáros Csoporthoz tartozó Opus Global Nyrt., a Talentis Group Zrt., illetve a Talentis Agro Zrt. külső és belső kommunikációs aktivitásait egyaránt felügyeli.

Jelezték azt is, hogy a vállalatcsoport 2020 januárjától az eddigi ügynökségi rendszer helyett elsősorban belső erőforrásokra építve menedzseli a sajtókapcsolatokkal kapcsolatos teendőit.

Borító: dr. Tóth Krisztina, a Mészáros Csoport új kommunikációs igazgatója

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!