fbpx
dr. Tóth Krisztina, a Mészáros Csoport új kommunikációs igazgatója

Megújul Mészáros Lőrinc cégcsoportjának kommunikációja

Az egykoron műsorvezetőként is dolgozó dr. Tóth Krisztinát nevezte ki a Mészáros Csoport kommunikációs igazgatónak, és ezentúl nem ügynökséggel dolgoznak együtt.

A jogász végzettségű médiaszakember felel ezután a Mészáros Lőrinc érdekeltségében lévő vállalatcsoport kommunikációs aktivitásainak stratégiai összehangolásáért és a társadalmi szerepvállalási aktivitásokért.

Dr. Tóth Krisztina közel három évtizedig dolgozott a médiában. 1991-ben rádiós riporterként és hírszerkesztőként kezdte pályafutását a legnagyobb hazai kereskedelmi rádiócsatornáknál. 1996-tól 1999-ig a Westel Press hírszerkesztőségi vezetője, majd az amerikai tulajdonú Radió News hírszerkesztője, később hírigazgatója, illetve a Star FM rádió (Radio Deejay) hírigazgatója. 2006-tól a Magyar Televízióban és a Duna Televízióban szerkesztő-műsorvezető, majd a már megújult M1 csatornánál vezetett közéleti-politikai műsorokat. Legutóbb az ECHO TV-nél dolgozott műsorvezető-szerkesztőként, illetve 2015/16-ban az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) kommunikációs igazgatója és szóvivője volt.

A vállalatcsoport úgy tájékoztatta a Media1-et, hogy Tóth Krisztina az újonnan létrehozott pozícióban a Mészáros Csoporthoz tartozó Opus Global Nyrt., a Talentis Group Zrt., illetve a Talentis Agro Zrt. külső és belső kommunikációs aktivitásait egyaránt felügyeli.

Jelezték azt is, hogy a vállalatcsoport 2020 januárjától az eddigi ügynökségi rendszer helyett elsősorban belső erőforrásokra építve menedzseli a sajtókapcsolatokkal kapcsolatos teendőit.

Borító: dr. Tóth Krisztina, a Mészáros Csoport új kommunikációs igazgatója
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások