fbpx
Sarkadi Nagy Márton újságíró.

Leigazolta az Átlátszó távozó munkatársát a Szabad Európa

Elhelyezkedett Sarkadi Nagy Márton oknyomozó újságíró.

Idén május elején a Media1 írta meg elsőként az újságíró LinkedIn-bejegyzés alapján, hogy távozik Sarkadi Nagy Márton, az Átlátszó oknyomozó újságírója, amit az újságíró akkor nem indokolt, de jelezte, hogy továbbra is újságíróként képzel el jövőjét.

Most Sarkadi Nagy Márton arról értesítette lapunkat, hogy a Szabad Európa Magyarország munkatársa lett.

Az újságíró senior investigative reporter pozícíót kapott, magyarán új munkahelyén is tényfeltáró riportokra számíthatunk tőle.

Sarkadi Nagy Márton az atlatszo.hu-n megjelent oknyomozó cikkeit két éven egymás után is az év legjobb oknyomozó sorozataként jutalmazták. Az egyik sorozat a rejtett kormányzati támogatási rendszerre, a másik pedig Rédl Boglárkával közösen az Európa-szerte zajló magyar kampány és Moszkva kapcsolataira fókuszált. Utóbbi sorozatot a Transparency-Soma-díjra is jelölték az év legjobb magyarországi oknyomozó történetének kategóriájában.

Távozik Sarkadi Nagy Márton oknyomozó újságíró az Átlátszótól

Távozik a Central Médiacsoporttól Krankovics Béla

A PestiSrácok főszerkesztője szerint Trombitás Kristóf, a lap publicistájának karlendítése nem azt jelenti, hogy vonzódik a nácikhoz

Kiderült, hová igazol Magyari Péter a 444 után

Távozik Rovó Attila, a Telex egyik főszerkesztő-helyettese, a portál egyik alapítója és egy másik munkatárs (frissített)

Távozik Deák Bálint, a Figyelő és a Világgazdaság főszerkesztője, a kormánypárti médiaholding gazdasági divíziójának vezetője

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalálhat minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások