fbpx
Metropol újságok Budapest Kelenföld vasútállomáson

Mihalik Enikő tette helyre a kormánypárti média Korányi Dávidot támadó cikkét

Néhány mondatban reagált Mihalik Enikő, a lejáratott Korányi Dávid felesége a kormánypárti sajtó által kreált történetre.

„Közel 2 millió dollárért vett magának álomvillát a magyar dollárbaloldal főnöke” címmel publikált lejárató cikkeket a kormánypárti média, a Metropoltól indulva az Origón át a közmédiás Híradó.hu-ig az elmúlt napokban.

A Telex cikke szerint a cikk célpontja Korányi Dávid volt, aki korábban Bajnai Gordonnal dolgozott, most pedig Karácsony Gergely városdiplomáciai főtanácsadója. Félig az Egyesült Államokban él, és az Action for Democracy nevű szervezet hazai vezetője. Miután Márki-Zay Péter elmondta, hogy ettől a szervezettől dollárban kaptak támogatást a választások idején, azóta ez az egyik fontos téma a kormánypárti médiában és politikában, ahol „dollárbaloldazni” kezdetek.

A Metropol cikkére Korányi Dávid feleségétől, Mihalik Enikő modelltől érkezett válasz, aki már hosszú ideje az Egyesült Államokban él. Mihalik egy Instagram-sztoriban, néhány rövid mondatban szedte ízekre a Metropol által kreált történetet.

Ezeket írta:

  • „De jó is egy ekkora hazugságra ébredni. Két verzió van: 1. vagy a férjem a hátam mögött vásárolt egy házat, amire a pénzt is titkolta tőlem. 2. a média egyszerűen nem tudja mit beszél”;
  • „A házat én (Mihalik Enikő) vettem abból a pénzből, amit a brooklyni lakásom eladása után kaptam”;
  • „A ház, amit vettem, nem a képeken szereplő ingatlan”;
  • „A ház a lakás (árának) töredékébe került, és a fennmaradt összegből fogom én felújíttatni”;
  • „A ház megvásárlásához hitelt vettünk fel, mint a vásárlók többsége”.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Metropol újságok Budapest Kelenföld vasútállomáson. Fotó: Szalay Dániel / Media1
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások