fbpx
Déri Stefi, a HírTV műsorvezetője, a Megafon influenszere.

Parászka Boróka után Déri Stefit is fenyegetés érte – reagált a hírre a ZSHowtime youtubere is

Déri Stefi, a HírTV műsorvezetője és a kormányközeli propagandistákat megtoló Megafon véleményvezére feljelenti az őt állítólag megfenyegető Márkot. Korábban Parászka Boróka is arról beszélt, hogy életveszélyes fenyegetéseket kapott, aki az Átlátszó Erdélyen elsőként tudósított az elégetett határon túli levélszavazatokról. Déri Stefi ügye kapcsán Osváth Zsolt, a népszerű ZShowtime csatorna youtubere arról beszélt, hogy ő már naponta kap fenyegetéseket kormányt támogató arcoktól.

Déri Stefi, a HírTV hírolvasója, a kormányközeli propagandisták Facebook-bejegyzéseit népszerűsítő Megafon egyik influenszere – aki nemrég azt tanácsolta, hogy ne töltsünk időt olyanokkal, akik nem értenek egyet velünk – Facebookon tette közzé, hogy egy bizonyos Márktól fenyegető üzenetet kapott, a műsorvezető állítása szerint azért, mert úgymond jobboldali.

„Halálos fenyegetést kaptam a Facebookon. Csak azért, mert jobboldali vagyok, és nem félek elmondani a véleményemet”

– mondta Déri Stéfi. A képernyős azt állítja, hogy az illető azt írta neki, hogy „ha nyertek, mindegyikőtöket lelövöm, mint a kutyát”. Déri Stefi hozzátette, hogy feljelentést tesz, majd Márki-Zay Pétert hibáztatta a levélíró kapcsán.

Az erről beszámoló Blikk híre alatt reagált Osváth Zsolt, a népszerű ZSHowtime YouTube-csatorna youtubere is. Ő azt írta, neki óránként kell elszenvednie halálos fenyegetéseket kormányt támogató emberektől. Azt is mondta, hogy szerinte ez a stílus inkább Dérif Stefániáékra jellemző.

„Azt a képmutató mindenit. Hát ennek ti vagytok a mesterei Stefánia. Én óránként kapok ilyet, vagy hasonlót amióta a tévében azt hazudják, hogy matek dolgozat helyett átoperálnánk a gyerekeket. Volt aki a címemet is kiderítette. A pedofiltól az AIDS betegig minden voltam már. Feljelentést is tettem. 2 hónap múlva jön a megszüntető határozat. Ide vezet a gyűlölködésetek kisasszony, jól mondod. Hogy összemostok a pedofilokkal. Embereket szurkálnak a béke menetén, csak mert NEM jobb oldali véleményt fogalmaznak meg. És nem Márki-Zay ostobázott hanem a havi jussodért többek között te vágtad úgy össze a felvételt és tettél mellé olyan körítést, hogy úgy hangozzon. Ezzel te hergelted a sajátjaidat. Csaló, hazug neveletlen banda” – írta a youtuber a Blikk híre alá.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a napokban több életveszélyes fenyegetést kapott Parászka Boróka, az Átlátszó Erdély újságírója, aki a választási csalásra utaló, elégetett ellenzéki voksokat tartalmazó levélszavazatokról elsőként tudósított. Parászkát annyi fenyegetés érte, hogy rendőri védelmet is kér, valamint feljelentést is tesz.

Sajtószabadságot követel a Fidesz-közeli médiaholding egyik tollforgatója az egyik megyei lapban

Kérje híreinket Telegramon is, hogy ne maradjon le  a híreinkről!

Ott vagyunk Facebookon is.

További hírek találhatók a Media1-en.

Borító: Déri Stefi, a HírTV hírolvasója, a Megafon propagandistája

 

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások