fbpx
Csikós Magdolna, a HírTV műsorvezetőjeként

Leigazolta a HírTV volt műsorvezetőjét az Index

A Media1 megtudta, hogy Csikós Magdolna, a Hír TV volt műsorvezetője az Index Politika rovatához igazolt.

Csikós Magdolna neve a weblapok tartalmának archiválásával foglalkozó web.archive.org szerint tavaly októberben még szerepelt a Fidesz-közeli KESMA-hoz tartozó HírTV weboldalán a műsorvezetők között Apáti Bence, Bayer Zsolt, Déri Stefi és más személyek társaságában, neve ezt követően tűnt el.

Csikós távozása előtt a Napról napra című belpolitikai műsort vezette a kormánypárti tévénél. Az alábbi műsorban tavaly június 27-én például az alábbi témákat vezette fel:

  • „Térdre kényszerítené Magyarországot a holland miniszterelnök”
  • „Vegzálták a magyar szurkolókat a német hatóságok”
  • „Gyurcsány az MSZP leszalámizására készül”

Ezenkívül a Híradó műsorvezetőjeként is láthatták őt a televízió nézői.

Csikós az Indexnél most a Politika rovat munkatársa lett, első néhány anyaga már el is érhető. Egyik első anyagának címe idézőjelek nélkül ez volt: Magyarországot valójában a gyermekvédelem miatt akarják megbélyegezni – csak a cikk leadjéből derült ki, hogy ez nem a lap tényállítása, hanem Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő véleménye azután, hogy az Európai Unió meghozta a magyar kormány szempontjából kedvezőtlen ítéletét a magyarországi jogállamisággal összefüggő beadványról.

Mint arról a Media1 beszámolt, nemrég más változások is voltak az Index belpolitika rovatánál. Távozott Szalai Szabolcs, a rovat egyik legismertebb munkatársa, miután elfogadta az ATV és a naphire.hu állásajánlatát. Kormánypárti nyomást emlegetve, erről hosszú Facebook-bejegyzést közzétéve távozott Gabay Balázs is, akit néhány hónappal korábban neveztek ki a rovathoz szerkesztőnek. Néhány napja írtuk meg azt is, hogy az Index.hu lapigazgatója lett Varga Endre, a Matolcsy György vezette Magyar Nemzeti Bank volt osztályvezetője.

További hírek találhatók a Media1-en. Csatlakozhat hozzánk Facebookon is!

Borító: Csikós Magdolna, a HírTV műsorvezetőjeként
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások