fbpx
Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. november 8-án.

Jakab Péter egy újabb kormánypárti médiatermék ellen nyert pert

Ezúttal a Kontrának kell helyreigazító közleményt közzétennie a Jobbik elnökéről.

Pert nyert a Kontra.hu nevű kormánypárti internetes oldallal szemben Jakab Péter, a Jobbik elnöke – közölte a pártelnök hétfőn egy Media1-hez eljuttatott közleményben, valamint a Facebookon.

Jakab azért fordult bírósághoz, mert a Kontra azt állította, hogy „jobbikos forrásaik szerint” a párt tagjai le akarják váltani őt a Jobbik éléről.

A politikus közleményében hozzátette: a Fővárosi Törvényszéken az is kiderült, hogy a szóban forgó forrás Volner János (aki már évek óta nem tagja a pártnak).

A Kontra.hu portálnak helyreigazítást kell közzétennie.

Mint arról a Media1 beszámolt, a Kontra.hu oldalt 2020 novemberében hozták létre, főszerkesztője pedig éppen az a Megadja Gábor, aki miatt az azóta a HírTV-be olvadt EchoTV-nek is elnézést kellett kérnie, miután Jakab Pétert a Keménymag című műsorban „Jákobként” emlegette műsorvezető-társaival egyetemben.

Jakab egyébként – párttársaival egyetemben – sorra nyeri a pereket a kormánypárti médiumokkal szemben. Ide kattintva találja a Media1 valamennyi írását a témában.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon, valamint iratkozzon fel a Media1 hírlevelére is!

Borító: Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. november 8-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások