fbpx
rádió, autórádió

Távozott a Rádió 1, a Retro Rádió és a Best FM közös programigazgatója

Sivák Péter utódjait hétfőn jelentették be.

Októbertől Tiszttartó Titusz irányítja a Retro Rádiót és a Best FM-et programigazgatóként, míg a Rádió 1-ért – szintén programigazgatóként –  Bertók László McFly felel.

Mindkét szakember több évtizedes rádiós múlttal és tapasztalattal rendelkezik, ismert kereskedelmi, illetve közszolgálati rádióknál szereztek tapasztalatokat. Tiszttartó Titusz például idén márciusig a Petőfi Rádiónál volt főszerkesztő. Bertók László McFly volt már korábban a Rádió 1 programigazgatója, tavaly áprilisban távozott.

A csapathoz zenei szerkesztőként Bazsa Péter is csatlakozik. Bazsa Péter szintén volt már a cégcsoportnál: tavaly áprilisban erősítették meg a Media1 értesülését, hogy távozik – tehát most másfél év után tér vissza.

A korábbi programigazgató, Sivák Péter szeptember végén távozott a három rádió éléről. Sivák távozásáról a Media1 hetekkel ezelőtt értesült, amikor kerestük is a Rádió 1 sajtóosztályát, de akkor nem reagáltak ezzel kapcsolatos kérdéseinkre, most viszont közleményben ismerték el a változást.

Tiszttartó Titusz visszatérésére egyébként azóta számított a rádiós szakma, hogy nemrég Turi Árpád, a Class FM egykori vezérigazgatója lett a Rádió 1 Csoport vezérigazgatója, Buda Mártont váltva.

További hírek a Media1-en

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások