fbpx
Vas Maya, az Éjjeli mesék címmel induló műsor műsorvezetője a Retro rádió logójával

Vas Maya a Retro Rádióhoz igazol

Vasárnap indul a lelkizős éjszakai műsora.

Éjjeli Mesék címmel lelkizős-beszélgetős éjszakai műsorral jelentkezik Vas Maya vasárnaptól a Retro Rádión – derül ki a rádió weboldalán közzétett YouTube-videóból.

A műsorral  azokat akarják szórakoztatni, akik éjszaka is dolgoznak, vagy akik otthon egyedül vannak, vagy épp bagolyként azt hallgatják, ahogy a család szuszog a másik szobában.

A Retró Rádióban a hallgatók elmesélhetik mindazt, ami foglalkoztatja, bántja őket, megoszthatják másokkal is örömüket, bánatukat. Vas Maya vasárnap este 11-től másnap reggel 2-ig várja a hallgatók hívásait, és hasonlóan alakul hétfőtől csütörtökig, minden este.

Vas Maja rádiós karrierje 26 évvel ezelőtt a Kossuth Rádió Napközben műsorában kezdődött, ahol riporterként dolgozott. Utána jött a Danubius Rádió reggeli műsora, a Cappuccino, majd az induló Sztár Rádió, Sztár FM. 2003 januárja és 2009 júniusa között a Sláger Rádió A szerelem hullámhosszán című műsorában minden hétköznap este találkozhattak vele a hallgatók. Szerkesztőként dolgozott az MTV, az RTL Klub, az MTVA különböző műsoraiban, de hallhatták a hangját narrátorként természet- és felvilágosító filmekben, reklámokban is. Legutóbb a Rock FM-nél volt műsora.

További hírek olvashatók a Media1-en!

Borító: Vas Maya, az Éjjeli mesék címmel induló műsor műsorvezetője a Retro Rádió logójával. Fotó: retroradio.hu
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások