fbpx
Ripost

Helyreigazítást közölt a Ripost dr. Falus Ferencről

A valótlannak bizonyuló írás még 2020 novemberében jelent meg a kormánypárti KESMA-hoz tartozó bulvárlapban a volt tisztifőorvosról.

Helyreigazítás: dr. Falus Ferencről valótlanságokat állítottunk – ezzel a címmel közölt egy írást a kormánypárti médiagólemhez, a KESMA-hoz (Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány) / Mediaworks Hungary Zrt.-hez tartozó Ripost.

A Ripost olyan sok valótlanságot közölt egyszerre az eredeti anyagban, hogy a helyreigazítás maga sem csekély terjedelmű. Íme:

„A 2020. november 10. napján közzétett „Már tíz éve lejárt a híres bal oldali „járványügyi szakértő” orvosi engedélye” című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy dr. Falus Ferenc nem dolgozhat orvosként, betegek közelébe sem mehet, ezzel szemben a valóság az, hogy dr. Falus Ferenc alkalmazott orvosként dolgozhat és gyógyíthat, csupán önállóan nem praktizálhat, továbbá valótlanul állítottuk, hogy amikor dr. Falus Ferenc országos tiszti főorvos volt, H1N1 madárinfluenza elleni vakcinákat vásároltak, így az is valótlanság, hogy annak, amit nem vásároltak meg, nem volt forgalomba hozatali engedélye ,valamint valótlanul híreszteltük, hogy dr. Falus Ferenc tulajdonát képező és általa vezetett Harris Egészségügyi Kft. debreceni leányvállalata az OEP-től kapott támogatásból több millió forint vonatkozásában nem tudta bizonyítani, hogy azt betegápolásra költötték, ahogyan azt is valótlanul állítottuk, hogy az Állami Számvevőszék ezt kifogásolta volna.

Továbbá azt a való tényt, hogy dr. Falus Ferencnek lejárt az orvosi működési engedélye, abban a hamis színben tüntettük fel, azon való tény elhallgatásával, hogy ezen engedélyre csak az önállóan praktizáló orvosnak van szüksége, dr. Falus Ferenc pedig nem praktizál önállóan, hogy dr. Falus Ferenc képességbeli, tanulásbeli problémák miatt nem tette le azon szakvizsgákat, amelyek minden önállóan praktizáló orvos számára kötelezőek, valamint az a való tényt, hogy dr. Falus Ferencnek lejárt az orvosi működési engedélye és hogy a továbbképzési feltételeket nem teljesítette, abban a hamis színben tüntettük fel, azon való tény elhallgatásával, hogy ezen engedélyre csak az önállóan praktizáló orvosnak van szüksége, dr. Falus Ferenc pedig nem praktizál önállóan, mintha dr. Falus Ferenc nem rendelkezne naprakész, korszerű orvosi ismeretekkel, orvosi tudással és naprakész járványügyi ismeretekkel.”

Még több hír található a Media1-en!

Borító: Ripost egy üzletben. Ladányi András / Media1

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások