fbpx
Az Apatigris új, 2. évadának utcai plakátja Budapesten

Érkezik az RTL Klubra az Apatigris és a Cápák között új évada

A Scherer Péter főszereplésével játszódó hazai fejlesztési vígjáték-sorozat, a tavaly debütált Apatigris új, második évada mellett az „üzleti X-Faktor”, a Cápák között című befektetési show legújabb, immáron harmadik évados epizódjai is hamarosan képernyőre kerülnek.

Az ország több pontján is olyan óriásplakátokat látott a Media1, melyeken elkezdte népszerűsíteni az RTL Klub az Apatigris című sorozatának új, második évadának érkezését. A csatorna pontos kezdési időpontot még nem tett közzé a plakáton, mindössze azt, hogy „hamarosan” képernyőre kerülnek a vígjáték-széria új részei, és az RTL sajtószobájában lévő műsorújságban sem található erről információ, de a plakátok megjelenéséből is arra lehet következtetni, hogy a tavaszi tévés szezonban már képernyőn lehet az Apatigris 2. évada.

A hazai fejlesztésű, a Paprika Studios által készített Apatigris előző, 1. évada tavaly tavasszal mutatkozott be az RTL Most+ internetes platformon és először csak egy rész erejéig az RTL Klub csatornán, de azóta az RTL Klubon is látható volt az évad összes epizódja.

Azt, hogy készül belőle folytatás, már tavaly nyáron bejelentette az RTL, amikor elárulták azt is, hogy megrendelték a Paprikától A Tanár című sorozat 4. évadának és a Mellékhatás című sorozat 2. évadának elkészítését a Solaz Mediától, de ezek premier időpontja még nem ismert. (A Tanár az RTL Klubon a 3. évadnál tart.)

Az Apatigris első évadában az egyedülálló, társat kereső apát alakító Scherer Péter három lányát, Rujder Vivien, Schmidt Sára és Michl Juli alakította, és miután az utcára került óriásplakátokon is ők láthatók, így a folytatásban nyilvánvalóan az ő szerelmi életük alakulására is fény derül majd. A sorozat első évada heti szériaként, hétvégente volt képernyőn, valószínűleg nem lesz ez másként most sem.

Az RTL Klub Apatigris című sorozatának egyik jelenete 101.2020
Az RTL Klub Apatigris című sorozatának egyik jelenete

 

Az Apatigris első évadának egyik jelenete
Az Apatigris első évadának egyik jelenete

Jönnek a Cápák is

Ami a Cápák között című műsort illeti, annak közelgő érkezésére utal az rtl.hu oldalon megtalálható egyik videó.  A műsorban sikeres és elismert, milliárdos vagyonnal rendelkező hazai befektetők, a „Cápák” és a kamerák előtt mutatják be a vállalkozók a terméküket, ötletüket vagy már működő cégüket annak érdekében, hogy valódi befektetésre, pénzre tegyenek szert ezek megvalósításához, fejlesztéséhez.

RTL Klub, Cápák között
Az RTL Klub Cápák között című üzleti showjának egy korábbi pillanata. Fotó: RTL-sajtószoba / Media1-archív

Ez már a harmadik évad lesz az üzleti „X-Faktorból”, a videó szerint szintén hamarosan, ami arra utal, hogy a nem sokára kezdődő tavaszi szezont már a milliárdos Cápák és a pénzt szerezni próbáló vállalkozók társaságában köszönthetik az RTL Klub nézői.

A műsor új évadába egyébként még tavaly június végén kezdte meg a csatorna a Cápák bizalmán keresztül azok pénzét elnyerni kívánó vállalkozók toborzást, és az idén január 5-én zárult le.

Mint arról a Media1 beszámolt, a tavaszi tévés szezonban érkezik Friderikusz Sándor időutazós műsora, a tavaly ősszel bemutatott Életünk története – Sztárpárok utazása című, a meghívott ismert vendégeket évtizedekkel megöregítve bemutató és velük beszélgető produkció 2. évada is.

Update 2021.02.08

Az RTL Klub mostanra bejelentette a Cápák között 3. évadának premieridőpontját és azt is, hogy egy új Cápa érkezik a showba. Erről különálló hírünkben olvashatnak bővebben.

További hírek találhatók a Media1.hu-n! Iratkozzon fel a Media1 hírlevelére, Facebook-oldalára és RSS-csatornájára, hogy a jövőben ne maradjon le friss tartalmainkról!

Borító: Az RTL Klub Apatigris című sorozatának új évadát hirdető plakát Budapesten. Fotó: Ladányi András / Media1
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások