fbpx
Friderikusz Sándor, az RTL Klub Életünk története c. műsor műsorvezetője

Friderikusz Sándor visszatér a tévéképernyőkre

Már nem kell sokat várni az őszi tévés szezonban bemutatott Életünk története című időutazós műsor folytatására.

A Media1 hivatalosan is megerősített információi szerint az RTL Klub az előzetes elképzeléseknek megfelelően a tavaszi szezonban folytatja az Életünk története – sztárpárok jövőutazása címmel tavaly ősszel indított műsort, melyben Friderikusz Sándor ismert vendégeit profi sminkmesterek által elmaszkírozva, öregítve láthatjuk viszont, amint arról beszélnek, mit gondolnak öregedésükről, új külsejükről és arról, mit szeretnének az adott életkorukra elérni, illetve szembenéznek az elmúlással.

Friderikusz hosszú kihagyás után tért vissza az ősszel a tévéképernyőre az öregedést fókuszába helyező talkshow-val, melynek első évadában összesen hat epizód, hat páros  volt látható.

Az első évadnak olyan vendégei voltak mint Járai Máté és Járai Kíra, Schobert Norbert és Rubint Réka, Balsai Móni és Ujj Mészáros Károly, Peller Anna és Peller Mariann, Gáspár Laci és Gáspár Niki, valamint Nagy Ervin és Borbély Alexandra. Az alábbi képsoron éppen a tavalyi évadzáró rész két szereplője, Járai Máté és Járai Kíra műsorbeli „öregedése” látható.

Az Életünk története 2020-as utolsó, évadzáró adásában Járai Máté és Járai Kíra volt Friderikusz Sándor vendége.
Az Életünk története 2020-as utolsó, évadzáró adásában Járai Máté és Járai Kíra volt Friderikusz Sándor vendége. Itt még az öregítésüket megelőzően. Fotó: RTL Sajtóklub / Bielik István

 

Járai Máté és Járai Kíra az Életünk története utolsó tavalyi epizódjában, öregítés után
Járai Máté és Járai Kíra az Életünk története utolsó tavalyi epizódjában, öregítés után
Fotó: RTL Sajtóklub / Bielik István

A Media1 hivatalosan is érdeklődött az Életünk története 2. évadával kapcsolatban az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóságán, ahol megerősítették, hogy a műsor tavasszal új párokkal, házastársakkal folytatódik.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borítókép: Friderikusz Sándor. Fotó: RTL Sajtóklub / Bielik István / Media1-archív
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások