RTL Klub, Cápák között

Már várják a jelentkezőket a Cápák között című műsor 3. évadába

Bár még véget sem ért az üzleti X-Faktor második évada, de az RTL Klub máris meghirdette, hogy várja a vállalkozókat a Cápák között következő, harmadik évadába.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Nézők (vállalkozók) jelentkezését várja az RTL Klub a Cápák között című befektetési showműsorába, melynek lényege, hogy sikeres és elismert, milliárdos vagyonnal rendelkező befektetők előttük mutatják be a vállalkozók a terméküket, ötletüket vagy már működő cégüket annak érdekében, hogy befektetésre tegyenek szert.

A Cápák, azaz a befektetők saját pénzüket kockáztatva, a kamerák előtt, a stúdióban döntik el, hogy beszállnak-e egy adott üzletbe, vagy sem.

A befektetésre érdemes vállalkozók a Cápák között nem csak üzleti partnert, hanem személyükben üzleti mentort és társat is találhatnak. Az igazán kemény munka a műsort követően kezdődik, melynek eredményét a befektető és a vállalkozó egyaránt közösen aratja le.

Az RTL Klub az rtl.hu/capakkozott/jelentkezz internetes címen várja azon vállalkozók jelentkezését, akik úgy érzik, hogy képesek lehetnek helytállni a Cápák között műsorban és egy jól felépített pitch segítségével el tudnák nyerni a befektetők pénzét.

További hírek találhatók a Media1-en. A Cápák között című műsorról korábbi írásaink ITT találhatók.

Szóljon hozzá!