fbpx
RTL Klub, Cápák között

Már várják a jelentkezőket a Cápák között című műsor 3. évadába

Bár még véget sem ért az üzleti X-Faktor második évada, de az RTL Klub máris meghirdette, hogy várja a vállalkozókat a Cápák között következő, harmadik évadába.

Nézők (vállalkozók) jelentkezését várja az RTL Klub a Cápák között című befektetési showműsorába, melynek lényege, hogy sikeres és elismert, milliárdos vagyonnal rendelkező befektetők előttük mutatják be a vállalkozók a terméküket, ötletüket vagy már működő cégüket annak érdekében, hogy befektetésre tegyenek szert.

A Cápák, azaz a befektetők saját pénzüket kockáztatva, a kamerák előtt, a stúdióban döntik el, hogy beszállnak-e egy adott üzletbe, vagy sem.

A befektetésre érdemes vállalkozók a Cápák között nem csak üzleti partnert, hanem személyükben üzleti mentort és társat is találhatnak. Az igazán kemény munka a műsort követően kezdődik, melynek eredményét a befektető és a vállalkozó egyaránt közösen aratja le.

Az RTL Klub az rtl.hu/capakkozott/jelentkezz internetes címen várja azon vállalkozók jelentkezését, akik úgy érzik, hogy képesek lehetnek helytállni a Cápák között műsorban és egy jól felépített pitch segítségével el tudnák nyerni a befektetők pénzét.

További hírek találhatók a Media1-en. A Cápák között című műsorról korábbi írásaink ITT találhatók.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások