fbpx
Az RTL Klub Apatigris című sorozatának egyik jelenete 101.2020

Bejelentette az RTL Klub az Apatigris időpontját

A hazai fejlesztési vígjáték-sorozat minden hétvégén képernyőn lesz október közepétől.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Most érkezett el az idő, hogy az RTL Most+ internetes szolgáltatásban idén tavasszal már bemutatott (illetve egy rész erejéig az RTL Klubon is vetített) hazai fejlesztésű sorozatot, az Apatigrist leadja az RTL Klub.

Az RTL Magyarország tájékoztatása szerint a sorozat október 17-től, minden szombat este lesz látható.

A Paprika Studios által készített sorozat showrunnere Herman Péter, vezető írója Köbli Norbert, rendezője Herczeg Attila, forgatókönyvírói Köbli Norbert és Csurgó Csaba, vezető operatőre Szőke Dániel, producer Herman Péter és Erdős Ákos.

A történet

Péter (Scherer Péter), az egyedülálló apa egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek és önálló életet kezdenek, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és „az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél, miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá.

Borító: Az RTL Klub Apatigris című sorozatának egyik jelenete
Szóljon hozzá!