fbpx
Media1 podcast és rádióműsor

Keller-Alánt Ákos a közmédiás cenzúrákról, Baka F. Zoltán és Pásztor András a fizetős tartalomról

Keller-Alánt Ákos, a Szabad Európa Magyarország újságírója, Baka F. Zoltán, a Privátbankár lapcsalád főszerkesztője és Pásztor András, az Mfor.hu ügyvezetője volt a Media1 legutóbbi műsorának vendége. A műsor már visszahallgatható.

A Media1 legutóbbi, 2021. január 18-i adásában a Szabad Európás Keller-Alánt Ákossal arról a cikksorozatáról beszélgettünk, mely bemutatta, milyen utasításokat kaptak Bende Balázstól a közmédia munkatársai az európai uniós kampányban, vagy hogy milyen beavatkozások történtek az MTI fotó rovatánál, illetve magánál az MTI-nél.

Pásztor Andrást, az Mfor.hu ügyvezetőjét, valamint Baka F. Zoltánt, a Privátbankár lapcsalád főszerkesztőjét a nemrég bevezetett fizetőkapujuk kapcsán kérdeztük a fizetős tartalmakról, így például arról, hogy nem tartanak-e attól, a paywall bevezetése miatt esetleg csökken az oldaluk látogatottsága, de elmondták azt is, milyen buktatói vannak egy ilyen bevezetésnek.

A műsor hangzóanyaga az alábbi linkről letölthető, vagy a lenti lejátszóval helyben is visszahallgatható.

Regisztráljon a Media1 hírlevelére, hogy ne maradjon le a legfrissebb tartalmakról, vagy iratkozzon fel az RSS-csatornánkra, illetve kövessen bennünket a Facebookon!

Ha visszahallgatná a Media1 korábbi műsorait, itt megteheti és feliratkozhat a podcastra is.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások