fbpx
Online fizetés

Fizetőkaput kapcsolt be a Mfor és a Privátbankár, de nem minden tartalomért kell fizetni

A független tartalom-előállítás jövőjét az előfizetésekben látják.

Mostantól már előfizetéses tartalmai is vannak a Mfor (korábbi nevén Menedzsment Fórum) és a Privátbankár oldalaknak – jelentették be a Mfor.hu-n. Fizetni nem minden tartalomért kell: a fizetős, prémium tartalmakat arról lehet felismerni, hogy azokat az alábbi Klasszis logóval jelölik meg.

A Klasszis logója
A Klasszis logója

A főleg gazdasági témákkal foglalkozó, a Minőségi Újságírásért Díj 2020-at elnyerő lapcsalád azzal indokolta a fizetőkapus szolgáltatás elindítását, hogy

„a minőségi sajtó, amely politikai és gazdasági befolyástól mentesen szeretne működni,(…) az olvasók hozzájárulása nélkül nem tudja magas színvonalon ellátni a feladatát.”

Kétféle csomagból lehet választani: az első havonta 1490 forintba kerül, és a prémium tartalmakat teszi elérhetővé, a másik ára pedig 2290 forint, és a prémium tartalmakon kívül a a 2019 óta a lapcsoporthoz tartozó Piac&Profit nyomtatott magazin tartalmaihoz is hozzáférést biztosít, valamint az  erre előfizetők részt vehetnek a szerkesztőség által szervezett olvasói találkozókon is.

Pásztor András, az Mfor.hu Kft. ügyvezetője a Media1 érdeklődésére telefonon arról beszélt, a bevétel jelentős részét maguk a tartalmakat előállító újságírók kapják, míg a fennmaradó összeget a médiavállalat újabb kollégák felvételére, illetve tartalmi és egyéb fejlesztésekre fordítja vissza.

Az előfizetési szolgáltatás kéthetes próbaidővel kockázatmentesen kipróbálható, és ez alatt szabadon lemondható. Az oldalon lehetőség van arra is, hogy a klub csomag előfizetői megajándékozzanak másokat egy érdekesnek talált cikkhez való ingyenes hozzáféréssel, ehhez csak a megajándékozott személy e-mail címére van szükség, aki ezután szabadon meg tudja nyitni az adott tartalmat.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Borító: Unsplash
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások