fbpx

mti

Kocsi Ilona, a MÚOSZ elnöke, a Boom magazin főszerkesztője

Zöldlámpát kapcsolt a bíróság az MTI-s cenzúráknak a MÚOSZ által indított perben

A Hatvani Járásbíróság tegnapi, keddi ítélete szerint jogszerű, hogy az MTI OS a Magyar Újságírók Országos Szövetségével kötött érvényes szerződés ellenére nem továbbítja a médiumoknak a MÚOSZ azon közleményeit, amelyekben bírálatot fogalmaz meg a közmédia működésével kapcsolatban. Nyilatkozott az ítéletről a Media1-nek a MÚOSZ elnöke.

Fiala János kanapés beszélgetéseinek egyik pillanata

Fiala János újított a Kelj Fel Jancsiban és eközben több érdekesség is kiderült, nem is csak Csiszár Jenő mással megiratott szakdolgozatáról

Az elmúlt napokban Kele Jánossal, Máté Gáborral és Bakács Tiborral készült „kanapés” beszélgetéseket tett közzé Fiala János YouTube-on újra jelentkező műsorában. Szó esett Havas Henrik eltűnt videós sorozatáról, Csiszár Jenő Bakács Tiborral megiratott szakdolgozatáról, Vilmányi Benett Junior Prima Primissima díjának visszautasításáról, valamint az MTI és a Telex tudósításának korrektségét is bírálat érte.

Papp Dániel vezérigazgató felavatja a Családbarát Magyarország Közpon családbarát munkahely minősítést elismerő táblát a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) székházában 2022. február 15-én. Az elismerést a Családbarát Magyarország Központ adta.

Nem hajlandó közölni az MTI a MÚOSZ állásfoglalását a Szabad Európa cikkében feltártakról a közmédiás szerkesztői felelősség hiányáról

Cenzúrával reagált az állami hírügynökség a közmédiát ért bírálatra, amit a MÚOSZ azután fogalmazott meg, hogy a Szabad Európa tényfeltáró cikksorozatban mutatta be, hogy a magyar állami médiaszolgáltatónál senki nem vállalja a felelősséget azért a tartalomért, ami a közmédia hírműsoraiban elhangzik.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások