fbpx
Klem Viktor, a TV2 Mintaapák című sorozatának távozó főszereplője

Újabb botrány a Mintaapák körül: elbocsátják Klem Viktort, a TV2 sorozatának főszereplőjét

A kereskedelmi csatorna közölte, hogy Klem Viktorral, valamint a tegnap már a felmondását előre jelző Szabó Kimmel Tamással „emberi és magatartásbeli problémák miatt” nem dolgozik tovább a műsorgyártó cége, az IKO. Bejelentették Klem Viktor utódját is. Eddig összesen 4 színész távozik, abból 3 főszereplő.

A TV2 hétfőn délután közölte, hogy távozik a Mintaapák című sorozatától Klem Viktor, a sorozat még megmaradt főszereplőinek egyike.

A TV2 közleménye szerint a Mintaapákat készítő IKO Műsorgyártó az elmúlt hetekben folyamatosan egyeztetett a színészekkel a folytatás lehetőségéről, ám a közlemény szerint többen irreális feltételeket szabtak.

A médiavállalat hozzátette, hogy a tárgyalások jelen szakaszában azt már elmondhatják, hogy

Szabó Kimmel Tamással és Klem Viktorral „emberi és magatartásbeli problémák miatt” nem dolgozik tovább a csatorna.

Közölték azt is, hogy Klem Viktor szerepét Makranczi Zalán veszi át a következő szezonban. (Szabó Kimmel utódját egyelőre nem nevezték meg.)

A TV2 közleményének némiképp ellentmond, hogy tegnap Szabó Kimmel Tamás maga jelentette be, hogy felmond, és akkor a TV2 még azt közölte, hogy számítottak volna a színészre, akivel előrehaladott tárgyalásokat folytatnak, és a vasárnapi TV2-s nyilatkozatban szó sem esett magatartásbeli, emberi problémákról.

A TV2 közleménye egyébként arra nem tért ki, milyen magatartásbeli és emberi problémák merültek fel a színészekkel kapcsolatban.

Frissítés I.

Mostanra megszólalt Szabó Kimmel Tamás, aki tételesen cáfolta a TV2 különböző állításait, például azt, hogy gond lett volna a magaviseletével vagy az emberi hozzáállásával és rágalmazásnak nevezte azokat, illetve jogi ellenlépéseket helyezett kilátásba, ha a csatorna nem hagy fel az efféle megnyilvánulásokkal.

Frissítés II.

Megszólalt Klem Viktor is, IDE kattintva érhető el, mit mondott a magatartásáról.

A TV2 Mintaapák című sorozatának távozó főszereplője, Szabó Kimmel Tamás
A TV2 Mintaapák című sorozatának ugyancsak távozó főszereplője, Szabó Kimmel Tamás
fotó: TV2 sajtószoba

Áll a bál a Mintaapák körül

Az elmúlt hetekben áll a bál a Mintaapák körül. Másfél hét után távozott Gát György producer,  majd kiderült, hogy Fenyő Iván főszereplővel nem hosszabbítottak szerződést, helyette a szerepét Kamarás Iván veszi át. A sort ezután Szabó Kimmel Tamás folytatta tegnap, aki maga jelezte a Facebookon, hogy távozik, de azóta a Linda nevű mellékszereplőt alakító Kovács Patrícia is jelezte, hogy távozik.

A médiavállalat tájékoztatása szerint a sorozat megújul. Hogy a sorozat mikor térhet vissza a képernyőre, azt a Media1 egyelőre hiába kérdezte, mert a sajtóosztály nem reagált a kérdésre.

További hírek találhatók a Media1-en.

Borító:  Klem Viktor, a Mintaapák távozó színésze. fotó: Tv2 sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások