fbpx
Kovács Patrícia (Linda) a TV2 Mintaapák című sorozatában

Kovács Patrícia is távozik a TV2 Mintaapák című sorozatától

Fenyő Iván és Szabó Kimmel Tamás főszereplők után a Linda karakterét alakító Kovács Patrícia mellékszereplő sem vesz részt a TV2 napi sorozatának 2. évadában. Ez egy újabb Facebook-bejegyzésből derült ki.

Facebook-oldalán jelentette be hétfőn reggel Kovács Patrícia, hogy ő sem vesz részt a továbbiakban a TV2 tavaly elindított, de jelenleg kényszerpihenőn lévő Mintaapák című sorozatának folytatásában. Azt írja, szép volt, sokat jelentett neki ez a produkció, hitt benne sokáig, de mégis jobbnak látta, hogy ne vegyen részt a folytatásban.

A bejegyzés, amire az Index bukkant elsőként:

„#ittavégefusselvéle
Szép volt, igazán sokat jelentett nekem ez a produkció, hittem benne sokáig és mégis jobbnak láttam, hogy ne vegyek részt a folytatásban. Nem tudok és nem is fogok belemenni a részletekbe, a lényeg, hogy nem kezdem el forgatni a Mintaapák második évadát. Tudom, hogy sokan szerettétek, igazán köszönöm a sok figyelmes szeretetet. Találkozunk majd új kalandokban! #semmisemtörténikvéletlenül #ígyleszmostjó. A bejegyzés szövege, csak teljes terjedelmében közölhető!”

Mint arról mi is beszámoltunk, tegnap, vasárnap szintén a Facebookról derült ki, hogy Szabó Kimmel Tamás főszereplő nem hosszabbít szerződést a TV2 sorozatát készítő IKO Műsorgyártóval, pedig a TV2 sajtóosztálya szerint a csatorna előrehaladott tárgyalásokat folytattak vele a folytatásról.  A TV2 előbb a Borsnak majd a Sorozatwikinek sérelmezte, hogy a színész a Facebookon közölte a távozását, a médiavállalat szerint előbb, mint tárgyalópartnerével.

Egy másik szerep kapcsán is változás lesz: Fenyő Ivánnal, egy másik főszereplővel az IKO Műsorgyártó nem hosszabbított szerződést, hanem Kamarás Ivánra cserélte a színészt.

Elég sok furcsaság történik mostanság a Mintaapák kapcsán, hiszen például áprilisban bejelentették, hogy kinevezték Gát Györgyöt, a Linda, a Família Kft. és az Angyalbőrben alkotóját a sorozat egyik vezetőjének (showrunner), de alighogy kinevezték, nagyjából másfél hét múlva, május elején már távozott is.

A távozását most bejelentő Kovács Patrícia Linda szerepét alakította mellékszereplőként.

További hírek és cikkek találhatók a Media1-en!

Borító: Kovács Patrícia (Linda) a TV2 Mintaapák című sorozatában. Fotó: TV2 Média Csoport
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások