fbpx
Klem Viktor, a TV2 Mintaapák című sorozatának távozó főszereplője

Megszólalt Klem Viktor, a TV2 másik „magatartásbeli problémák miatt” távozó Mintaapája is

Szabó Kimmel Tamás után a TV2 állítása szerint „emberi és magatartásbeli problémák miatt” a Mintaapák című sorozattól távozó Klem Viktor főszereplő is elmondta, mit gondol a médiavállalat közleményéről.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Mint arról korábban a Media1 is beszámolt,

A legújabb fejlemény, hogy megszólalt Klem Viktor is, aki a következőt tette közzé Facebook-oldalán:

„Tisztelt nézők, barátaim és mindenki!

A Mintaapák című sorozat további szériájában már nem fogtok találkozni velem. Nagyon köszönöm a tengernyi szeretetet, amit Tőletek kaptam az elmúlt hónapokban, igyekszem majd meghálálni a jövőben. A tv2 sajtóközleményéből megtudtuk: magatartásból egyest kaptam. Sajnos ez a suliban is így volt zömében, de újra és újra igyekszem jó fiú lenni. Év végére ráhajtok a kettesre, megígérem. Egyéb kommentárt ehhez nem szeretnék fűzni, mert azzal megint kiérdemelnék egy nagy büdös egyest . Nagyon köszi Nektek mindent, puszi és ölelés! ❤️ Klem Viktor”

A mostani fejlemények (a négy színész távozása) után egyébként az eredeti főszereplők közül egyetlen maradt a stábban, de a TV2 tájékoztatása szerint érkeznek új színészek is, mert a sorozat megújul. Klem Viktor szerepét Makranczi Zalán veszi át a következő szezonban.

Azt egyelőre még nem tudni, mikor folytatódhat a jelenleg kényszerszüneten lévő tévészéria, a TV2 Média Csoport sajtóosztálya ugyanis nem válaszolt a Media1 kérdésére.

További hírek és cikkek találhatók a Media1-en!

Klem Viktor, a TV2 Mintaapák című sorozatának távozó főszereplője. Fotó: TV2 sajtószoba
Szóljon hozzá!