fbpx
A TV2 Mintaapák című sorozatának távozó főszereplője, Szabó Kimmel Tamás

Változás lesz a TV2 Mintaapák és az RTL Klub Barátok közt című sorozatainál

A TV2 állítja, a Facebookról értesült arról, hogy Szabó Kimmel Tamás, vagyis egy újabb főszereplő távozik a Mintaapák című sorozatától Fenyő Iván után. Az RTL Klub Barátok közt című sorozatában is változás lesz, de ott csak időlegesen és a koronavírus miatt: egy ideig a Vili bácsit alakító Várkonyi András és a Bözsi nénit játszó Szilágyi Zsuzsa elutazik a sorozat helyszíneként szolgáló Mátyás király térről.

Távozik Szabó Kimmel Tamás, a TV2 tavaly elindított, de jelenleg a koronavírusra hivatkozva jelenleg is kényszerpihenőn lévő Mintaapák című sorozatától – ezt az érintett vasárnap délután a Facebook oldalán jelentette be.

„Sziasztok! Szeretném megosztani veletek, hogy a Mintaapák c. sorozat folytatásában, már nem fogtok találkozni velem. Ez ügyben, jelenleg, további mondanivalóm nincs. Filmes és egyéb munkáimról, tájékoztatlak majd benneteket, ha itt lesz az ideje! Márpedig lassan itt lesz az ideje.. Minden rendben! További szép napot!” – tette közzé a Szabó Kimmel Tamás.

 

A TV2 a Facebookról értesült

A hírre a TV2 is reagált. A Borsnak majd a SorozatWikinek a vállalat sajtóosztályától azt írták, hogy a TV2 is csak a közösségi médiás felületről értesült Szabó Kimmel Tamás döntéséről. Ezek szerint tehát úgy tűnik, a színész maga döntött a Mintaapák stábjából történő távozásról. Azt is írták, hogy a színésszel előrehaladott tárgyalásokat folytattak a folytatásról, ezért is lepődtek meg a döntésről.

A TV2 egyébként furcsállotta, hogy a színész döntéséről a Facebookról kellett értesülniük.

Nagy mozgások a Mintaapák körül

Szabó Kimmel Tamás Facebook-oldalán egyébként rajongói közül többen azt írják, a történtek miatt nem nézik ezentúl a Mintaapákat, illetve azt, hogy Fenyő Iván, a másik főszereplő távozása után már számítottak rá, hogy Szabó Kimmel Tamás is távozni fog.

Az, hogy Fenyő Iván távozik, idén márciusban derült ki. A TV2 erről annyit közölt korábban, hogy Fenyő Ivánnal nem hosszabbítottak szerződést. Megírtuk azt is, hogy a Fenyő Iván  által megformált Szalay Géza szerepét Kamarás Iván veszi át.

A TV2 Mintaapák c. sorozata
A TV2 Mintaapák c. sorozata. Fotó: TV2 sajtószoba

A Mintaapák kapcsán más érdekes személyi hírek  is voltak korábban. Korábban felkérték Gát Györgyöt, az Angyalbőrben, a Família Kft., a Linda és több más népszerű magyar régi sorozat alkotóját showrunnernek, azaz a sorozat vezetőjének, de alig pár nappal később szintén távozott.

(UPDATE: a fenti hír megjelenése után fél nappal egy újabb szereplő, a Linda karakterét játszó Kovács Patrícia is bejelentette  a Facebookon, hogy távozik. A TV2 is újra megszólalt: elbocsátják a sorozatól Klem Viktor főszereplőt is, magatartásbeli és emberi problémákra hivatkozva.)

Változás lesz az RTL Klub Barátok közt című sorozatában is

Szintén egy napi tévés sorozattal összefüggő hír, hogy változás lesz az RTL Klub jelenleg is képernyőn lévő sorozatánál, a Barátok köztnél is.

A SorozatWiki megtudta, hogy sorozatból egy időre lényegében kikerül a Vili bácsit alakító Várkonyi András és a Bözsi nénit játszó Szilágyi Zsuzsa, mivel mindketten 65 év felettiek, és Ondruss Ilona producer szavai szerint olyan krónikus betegségük is van, amelyek miatt nem akarták a koronavírus miatt a forgatások újraindításakor az egészségüket kockáztatni.

A két színész azonban nem tűnik el teljesen, mivel videochaten be fognak majd jelentkezni a sorozatba. Emellett a következő időszakban új színészek felbukkanása is várható a tévés szériában.

A Vili bácsi alakító Várkonyi András és a Bözsi nénit játszó Szilágyi Zsuzsa az RTL Klub Barátok közt című sorozatában
A Vili bácsi alakító Várkonyi András és a Bözsi nénit játszó Szilágyi Zsuzsa az RTL Klub Barátok közt című sorozatában

További hírek és cikkek találhatók a Media1-en!

Borító: A TV2 Mintaapák című sorozatának távozó főszereplője, Szabó Kimmel Tamás. fotó: TV2 sajtószoba
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások