A TV2 Mintaapák című sorozatának távozó főszereplője, Szabó Kimmel Tamás

Változás lesz a TV2 Mintaapák és az RTL Klub Barátok közt című sorozatainál

A TV2 állítja, a Facebookról értesült arról, hogy Szabó Kimmel Tamás, vagyis egy újabb főszereplő távozik a Mintaapák című sorozatától Fenyő Iván után. Az RTL Klub Barátok közt című sorozatában is változás lesz, de ott csak időlegesen és a koronavírus miatt: egy ideig a Vili bácsit alakító Várkonyi András és a Bözsi nénit játszó Szilágyi Zsuzsa elutazik a sorozat helyszíneként szolgáló Mátyás király térről.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Távozik Szabó Kimmel Tamás, a TV2 tavaly elindított, de jelenleg a koronavírusra hivatkozva jelenleg is kényszerpihenőn lévő Mintaapák című sorozatától – ezt az érintett vasárnap délután a Facebook oldalán jelentette be.

„Sziasztok! Szeretném megosztani veletek, hogy a Mintaapák c. sorozat folytatásában, már nem fogtok találkozni velem. Ez ügyben, jelenleg, további mondanivalóm nincs. Filmes és egyéb munkáimról, tájékoztatlak majd benneteket, ha itt lesz az ideje! Márpedig lassan itt lesz az ideje.. Minden rendben! További szép napot!” – tette közzé a Szabó Kimmel Tamás.

 

A TV2 a Facebookról értesült

A hírre a TV2 is reagált. A Borsnak majd a SorozatWikinek a vállalat sajtóosztályától azt írták, hogy a TV2 is csak a közösségi médiás felületről értesült Szabó Kimmel Tamás döntéséről. Ezek szerint tehát úgy tűnik, a színész maga döntött a Mintaapák stábjából történő távozásról. Azt is írták, hogy a színésszel előrehaladott tárgyalásokat folytattak a folytatásról, ezért is lepődtek meg a döntésről.

A TV2 egyébként furcsállotta, hogy a színész döntéséről a Facebookról kellett értesülniük.

Nagy mozgások a Mintaapák körül

Szabó Kimmel Tamás Facebook-oldalán egyébként rajongói közül többen azt írják, a történtek miatt nem nézik ezentúl a Mintaapákat, illetve azt, hogy Fenyő Iván, a másik főszereplő távozása után már számítottak rá, hogy Szabó Kimmel Tamás is távozni fog.

Az, hogy Fenyő Iván távozik, idén márciusban derült ki. A TV2 erről annyit közölt korábban, hogy Fenyő Ivánnal nem hosszabbítottak szerződést. Megírtuk azt is, hogy a Fenyő Iván  által megformált Szalay Géza szerepét Kamarás Iván veszi át.

A TV2 Mintaapák c. sorozata
A TV2 Mintaapák c. sorozata. Fotó: TV2 sajtószoba

A Mintaapák kapcsán más érdekes személyi hírek  is voltak korábban. Korábban felkérték Gát Györgyöt, az Angyalbőrben, a Família Kft., a Linda és több más népszerű magyar régi sorozat alkotóját showrunnernek, azaz a sorozat vezetőjének, de alig pár nappal később szintén távozott.

(UPDATE: a fenti hír megjelenése után fél nappal egy újabb szereplő, a Linda karakterét játszó Kovács Patrícia is bejelentette  a Facebookon, hogy távozik. A TV2 is újra megszólalt: elbocsátják a sorozatól Klem Viktor főszereplőt is, magatartásbeli és emberi problémákra hivatkozva.)

Változás lesz az RTL Klub Barátok közt című sorozatában is

Szintén egy napi tévés sorozattal összefüggő hír, hogy változás lesz az RTL Klub jelenleg is képernyőn lévő sorozatánál, a Barátok köztnél is.

A SorozatWiki megtudta, hogy sorozatból egy időre lényegében kikerül a Vili bácsit alakító Várkonyi András és a Bözsi nénit játszó Szilágyi Zsuzsa, mivel mindketten 65 év felettiek, és Ondruss Ilona producer szavai szerint olyan krónikus betegségük is van, amelyek miatt nem akarták a koronavírus miatt a forgatások újraindításakor az egészségüket kockáztatni.

A két színész azonban nem tűnik el teljesen, mivel videochaten be fognak majd jelentkezni a sorozatba. Emellett a következő időszakban új színészek felbukkanása is várható a tévés szériában.

A Vili bácsi alakító Várkonyi András és a Bözsi nénit játszó Szilágyi Zsuzsa az RTL Klub Barátok közt című sorozatában
A Vili bácsi alakító Várkonyi András és a Bözsi nénit játszó Szilágyi Zsuzsa az RTL Klub Barátok közt című sorozatában

További hírek és cikkek találhatók a Media1-en!

Borító: A TV2 Mintaapák című sorozatának távozó főszereplője, Szabó Kimmel Tamás. fotó: TV2 sajtószoba

Szóljon hozzá!

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Marjan Sarec szlovén kormányfő kezet fog a hivatalos tárgyalásuk után tartott sajtótájékoztatón Budapesten, a Karmelita kolostorban 2019. október 28-án.

Erősödnek Szlovéniában az Orbán Viktorhoz közeli, a TV2-t is tulajdonló nagyvállalkozóval kapcsolatos aggályok a Planet TV felvásárlása kapcsán, eközben csúszik az ügylet jóváhagyása

A legfrissebb hírek szerint a szlovén állami tulajdonban lévő Telekom Slovenije Felügyelőbizottságainak tagjai nem hagyták jóvá csütörtökön azt a döntést, amelynek alapján a TV2 tulajdonosa veheti meg a Planet TV-t. A szlovén sajtóban eközben erősödőben vannak azok a hangok, hogy mit is akarnak Orbán Viktor köreibe tartozó személyek a szlovén médiával, illetve beszámolnak arról is, hogy Magyarországon állami hirdetésekkel tömték ki a veszteséges TV2-t.

A Magyar Parlament

A tiltakozás ellenére elfogadták a kata szigorítását: rosszul járnak az újságírók, a weblaptulajdonosok, a fuvarosok, az ügyvédek és sokan mások

A pénteken elfogadott jogszabályi rendelkezés alapján jövőre, ha egy katás vállalkozás egy év alatt 3 millió forintnál magasabb összegű bevételre tesz szert ugyanazon üzleti partnerétől, akkor azt extrém mértékű, 40 százalékos büntetőadóval sújtják a kata fix összegén felül. Megszűnik továbbá a kettős katázás lehetősége és sor más, a vállalkozók szempontjából rendkívül előnytelen változás is jön, miközben kivételezni fognak az állam beszállítóival. A változások nagyon kedvezőtlenül érintik a média szektort is.

Bodolai László, az Index.hu Zrt. elnöke, a Magyar Fejlődésért Alapítvány kuratóriumi elnöke

Az Index.hu Zrt. elnöke pontosítást kért a 444-től, és azt, hogy „ne működjön közre az Index szétverésében”

Bodolai László a 444-hez és a Media1-hez is eljuttatott jegyzőkönyvi részlettel igazolva látja, hogy szerinte nem igaz, amit tegnap a 444 írt az Index.hu Zrt. kapcsán. Az Index elnöke több kört is futott már a 444.hu-nál, először a szerzőnél, majd a főszerkesztőnél és a 444-et működtető Magyar Jeti Zrt. vezérigazgatónál is, hogy pontosítsák az írást, illetve ahogy Bodolai fogalmazott, „ne működjön közre az Index szétverésében”. Bodolai azonban állítja: nem kapott választ. Ezt a 444 munkatársa is megerősítette a Media1 érdeklődésére, de azt is elmondta, miért.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!