fbpx
Készül a Mintaapák, a TV2 új fikciós sorozata

Indul a Mintaapák, a TV2 új saját gyártású napi sorozata

Felkerült az előzetes, és most már azt is tudni, mikortól lesz látható az új napi sorozat.

A nyáron már beszámolt a Media1 arról, hogy új napi sorozatot indít a TV2 Mintaapák címmel – a saját gyártású szériában szingli apukákat láthatunk majd a problémáikkal és gyereknevelési kérdések kapcsán. Szeptemberben kiderült az is, hogy már forgatják az új sorozatot, melynek főszereplője lesz

  • Fenyő Iván
  • Klem Viktor
  • Mészáros Béla
  • Szabó Kimmel Tamás

Megírtuk azt is, hogy a Dear Daddies című argentin széria alapján készülő Mintaapákban a főszereplőkön kívül olyan népszerű színészek is játszanak majd mint Stohl András, Egri Márta, Kovács Patrícia, Polyák Lilla, Botos Éva, Földes Eszter, Kuna Kata, Pataki Szilvia.

Mivel a Mintaapák plakátjai már az utcákon vannak, így feltételezhető volt, hogy hamarosan képernyőre kerül a TV2 új vígjátéksorozata. Nemrég pedig már egy előzetes is kikerült az internetre.

Most pedig a SorozatWiki közölt információt arról, hogy a Mintaapák mikor indul. Az oldal szerint november 11-én lesz a Mintaapák premierje a TV2-n. Ezt a médiavállalat sajtóosztálya is megerősítette.

Az új, dramedy műfajú sorozat minden hétköznap kora este, a Tények Plusz után lesz látható. Így a TV2 Csoport az új magyar szériájával válthatja a jelenleg ebben a sávban látható Fuss család, fuss! című, Palik László vezette sportrealityt.

A Mintaapák produkció vezető dramaturgja egyébként Goda Kriszta, a vezető író Kormos Anett, a rendezői csapatot pedig például Spáh Dávid és a Balázs Béla-díjas Mátyássy Áron erősíti, akinek nevéhez az Aranyélet is fűződik.

További tévés hírek és cikkek találhatók a Media1-en a tv rovatban.

Frissítés 15:36

A TV2 bejelentette, hogy november 11-től a hétköznap estéi teljesen átalakulnak. Az új műsorstruktúráról ide kattintva érhető el információ.

Borító: Készül a Mintaapák. Fotó: TV2 sajtószoba

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások