Készül a Mintaapák, a TV2 új fikciós sorozata

Indul a Mintaapák, a TV2 új saját gyártású napi sorozata

Felkerült az előzetes, és most már azt is tudni, mikortól lesz látható az új napi sorozat.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A nyáron már beszámolt a Media1 arról, hogy új napi sorozatot indít a TV2 Mintaapák címmel – a saját gyártású szériában szingli apukákat láthatunk majd a problémáikkal és gyereknevelési kérdések kapcsán. Szeptemberben kiderült az is, hogy már forgatják az új sorozatot, melynek főszereplője lesz

  • Fenyő Iván
  • Klem Viktor
  • Mészáros Béla
  • Szabó Kimmel Tamás

Megírtuk azt is, hogy a Dear Daddies című argentin széria alapján készülő Mintaapákban a főszereplőkön kívül olyan népszerű színészek is játszanak majd mint Stohl András, Egri Márta, Kovács Patrícia, Polyák Lilla, Botos Éva, Földes Eszter, Kuna Kata, Pataki Szilvia.

Mivel a Mintaapák plakátjai már az utcákon vannak, így feltételezhető volt, hogy hamarosan képernyőre kerül a TV2 új vígjátéksorozata. Nemrég pedig már egy előzetes is kikerült az internetre.

Most pedig a SorozatWiki közölt információt arról, hogy a Mintaapák mikor indul. Az oldal szerint november 11-én lesz a Mintaapák premierje a TV2-n. Ezt a médiavállalat sajtóosztálya is megerősítette.

Az új, dramedy műfajú sorozat minden hétköznap kora este, a Tények Plusz után lesz látható. Így a TV2 Csoport az új magyar szériájával válthatja a jelenleg ebben a sávban látható Fuss család, fuss! című, Palik László vezette sportrealityt.

A Mintaapák produkció vezető dramaturgja egyébként Goda Kriszta, a vezető író Kormos Anett, a rendezői csapatot pedig például Spáh Dávid és a Balázs Béla-díjas Mátyássy Áron erősíti, akinek nevéhez az Aranyélet is fűződik.

További tévés hírek és cikkek találhatók a Media1-en a tv rovatban.

Frissítés 15:36

A TV2 bejelentette, hogy november 11-től a hétköznap estéi teljesen átalakulnak. Az új műsorstruktúráról ide kattintva érhető el információ.

Borító: Készül a Mintaapák. Fotó: TV2 sajtószoba

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestereként a sajtónak nyilatkozik

Mindenki ellenszegül Mészáros Lőrinc akaratának

Sorra kapják az ügyvédi leveleket azok az internetes médiumok, amelyek leközölték a felcsúti nagyvállalkozó tegnapi ingerült megnyilvánulását, hogy ha nem távolítják el azt, perre számíthatnak, sőt mint a Media1 megtudta, olyanok is kaptak levelet, akik le sem hozták a hangfájlt. Körképünkből kiderül, ki hogyan fogadta a levelet.