Készül a Mintaapák, a TV2 új fikciós sorozata

Indul a Mintaapák, a TV2 új saját gyártású napi sorozata

Felkerült az előzetes, és most már azt is tudni, mikortól lesz látható az új napi sorozat.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A nyáron már beszámolt a Media1 arról, hogy új napi sorozatot indít a TV2 Mintaapák címmel – a saját gyártású szériában szingli apukákat láthatunk majd a problémáikkal és gyereknevelési kérdések kapcsán. Szeptemberben kiderült az is, hogy már forgatják az új sorozatot, melynek főszereplője lesz

  • Fenyő Iván
  • Klem Viktor
  • Mészáros Béla
  • Szabó Kimmel Tamás

Megírtuk azt is, hogy a Dear Daddies című argentin széria alapján készülő Mintaapákban a főszereplőkön kívül olyan népszerű színészek is játszanak majd mint Stohl András, Egri Márta, Kovács Patrícia, Polyák Lilla, Botos Éva, Földes Eszter, Kuna Kata, Pataki Szilvia.

Mivel a Mintaapák plakátjai már az utcákon vannak, így feltételezhető volt, hogy hamarosan képernyőre kerül a TV2 új vígjátéksorozata. Nemrég pedig már egy előzetes is kikerült az internetre.

Most pedig a SorozatWiki közölt információt arról, hogy a Mintaapák mikor indul. Az oldal szerint november 11-én lesz a Mintaapák premierje a TV2-n. Ezt a médiavállalat sajtóosztálya is megerősítette.

Az új, dramedy műfajú sorozat minden hétköznap kora este, a Tények Plusz után lesz látható. Így a TV2 Csoport az új magyar szériájával válthatja a jelenleg ebben a sávban látható Fuss család, fuss! című, Palik László vezette sportrealityt.

A Mintaapák produkció vezető dramaturgja egyébként Goda Kriszta, a vezető író Kormos Anett, a rendezői csapatot pedig például Spáh Dávid és a Balázs Béla-díjas Mátyássy Áron erősíti, akinek nevéhez az Aranyélet is fűződik.

További tévés hírek és cikkek találhatók a Media1-en a tv rovatban.

Frissítés 15:36

A TV2 bejelentette, hogy november 11-től a hétköznap estéi teljesen átalakulnak. Az új műsorstruktúráról ide kattintva érhető el információ.

Borító: Készül a Mintaapák. Fotó: TV2 sajtószoba

Szóljon hozzá!

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Marjan Sarec szlovén kormányfő kezet fog a hivatalos tárgyalásuk után tartott sajtótájékoztatón Budapesten, a Karmelita kolostorban 2019. október 28-án.

Erősödnek Szlovéniában az Orbán Viktorhoz közeli, a TV2-t is tulajdonló nagyvállalkozóval kapcsolatos aggályok a Planet TV felvásárlása kapcsán, eközben csúszik az ügylet jóváhagyása

A legfrissebb hírek szerint a szlovén állami tulajdonban lévő Telekom Slovenije Felügyelőbizottságának tagjai nem hagyták jóvá csütörtökön azt a döntést, amelynek alapján a TV2 tulajdonosa veheti meg a Planet TV-t. A szlovén sajtóban eközben erősödőben vannak azok a hangok, hogy mit is akarnak Orbán Viktor köreibe tartozó személyek a szlovén médiával, illetve beszámolnak arról is, hogy Magyarországon állami hirdetésekkel tömték ki a veszteséges TV2-t.

A Magyar Parlament

A tiltakozás ellenére elfogadták a kata szigorítását: rosszul járnak az újságírók, a weblaptulajdonosok, a fuvarosok, az ügyvédek és sokan mások

A pénteken elfogadott jogszabályi rendelkezés alapján jövőre, ha egy katás vállalkozás egy év alatt 3 millió forintnál magasabb összegű bevételre tesz szert ugyanazon üzleti partnerétől, akkor azt extrém mértékű, 40 százalékos büntetőadóval sújtják a kata fix összegén felül. Megszűnik továbbá a kettős katázás lehetősége és sor más, a vállalkozók szempontjából rendkívül előnytelen változás is jön, miközben kivételezni fognak az állam beszállítóival. A változások nagyon kedvezőtlenül érintik a média szektort is.

Bodolai László, az Index.hu Zrt. elnöke, a Magyar Fejlődésért Alapítvány kuratóriumi elnöke

Az Index.hu Zrt. elnöke pontosítást kért a 444-től, és azt, hogy „ne működjön közre az Index szétverésében”

Bodolai László a 444-hez és a Media1-hez is eljuttatott jegyzőkönyvi részlettel igazolva látja, hogy szerinte nem igaz, amit tegnap a 444 írt az Index.hu Zrt. kapcsán. Az Index elnöke több kört is futott már a 444.hu-nál, először a szerzőnél, majd a főszerkesztőnél és a 444-et működtető Magyar Jeti Zrt. vezérigazgatónál is, hogy pontosítsák az írást, illetve ahogy Bodolai fogalmazott, „ne működjön közre az Index szétverésében”. Bodolai azonban állítja: nem kapott választ. Ezt a 444 munkatársa is megerősítette a Media1 érdeklődésére, de azt is elmondta, miért.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!